4e zaal bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

De 4e zaal bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan is feestelijk geopend! De Parelzaal biedt plaats aan circa 250 gasten en is geschikt voor bruiloften en partijen. Ook zakelijke bijeenkomsten kunnen hier gevierd worden. Eigenaresse Bianka den Breejen is er in geslaagd om er wederom het wow-effect te creƫren. Hoewel dit kenmerkend is voor alle zalen in het partycentrum.

De decoratie van de zaal

Partycentrum Hipper & Kolfbaan heeft nu, net als voorheen, de beschikking over alle zalen. De 4e zaal bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan, genaamd “De Parelzaal” heeft 2 prachtige kroonluchters voor een geweldige sfeer. Een mooie verhoging met een eikenhouten vloer, luxe loungebanken en een openhaard geven de zaal nog wat extra sfeer. De basiskleur is wit. Dit in combinatie met mooie, warme goudtinten. Bianka vertelde dat het hele gezin bij de realisatie van de nieuwe zaal betrokken is geweest. “Alle credits voor mijn vader Leen, die de complete verbouwing heeft verzorgd”, liet zij weten. “De inrichting en decoraties heb ik samen met mijn moeder Marieke en zusje Kristel ontworpen en gemaakt”.

De opening van de Parelzaal

Met de opening van de Parelzaal is de cirkel rond en kunnen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden. Het is niet alleen een aanwinst voor Gorinchem, maar voor de hele regio. Onze gasten komen uit de wijde omtrek en weten ons steeds vaker te vinden. Parkeren is geen enkel probleem, want van de nabijgelegen parkeergarage kan na 17.00 uur gratis gebruik worden gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens een kijkje nemen.

Drie andere zalen bij Hipper & Kolfbaan

Naast de Parelzaal hebben de gasten bij Hipper & Kolfbaan de beschikking over drie andere zalen. De Napoleonzaal leent zich door zijn intieme sfeer bijzonder goed voor kleinere gezelschappen. De kleurrijke Hipper zaal heeft een comfortabele lounge en een gezellige, ruime bar. Grote spiegels, loungebanken met open haard en een fraai verlichte bar geven aan de Spiegelzaal een bijzonder sfeervolle uitstraling.

De meest exclusieve en intieme trouwlocatie van Gorinchem en omstreken

Hipper & Kolfbaan wordt door velen gezien als de meest exclusieve en intiemste trouwlocatie van Gorinchem en omstreken, aldus Bianka. Bruidsparen kunnen hier zelfs hun huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Aansluitend willen wij graag een receptie, diner, barbecue, uitgebreid buffet of feestavond voor hen verzorgen. De feestelijkheden kunnen zelfs in onze fraaie binnentuin plaatsvinden, mits het weer mee zit natuurlijk. De binnentuin biedt plaats aan ongeveer 250 personen.

Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en uitstekende culinaire verzorging

Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Hipper & Kolfbaan hand in hand. Dit maakt het partycentrum tot een geliefde locatie voor bedrijven, die er graag hun meetings, product presentaties, recepties, trainingen en bedrijfsfeesten houden. Wij denken graag mee over een goede balans tussen de formele en informele invulling ervan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar onze website www.hipper.nl. Hipper & Kolfbaan is telefonisch bereikbaar via 0183-666695.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd