Hofje van Buisman

Het Hofje van Buisman kent een rijke historie, als kerkgebouw van de Hervormde Gemeente, gebouwd in 1906 en in 1925 met “het torentje”. Toen een aantal jaren geleden de nieuwe (S.O.W.) Brugkerk werd gerealiseerd, kwam het kerkje beschikbaar voor andere doeleinden.

Stijlvolle ruimte voor iedere gelegenheid

Met veel liefde en aandacht voor details werd het Hofje van Buisman gerestaureerd. Het resultaat is een lichte, sobere, maar daarmee buitengewone stijlvolle ruimte die geschikt is voor diverse gelegenheden.

Trouwen in het Hofje van Buisman

Kies je voor een huwelijksvoltrekking in het Hofje van Buisman, dan heb je een compleet kerkje exclusief tot je beschikking. Speciaal voor jullie, samen met je familie en vrienden. Met bijvoorbeeld champagne en een bruidstaart nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven en de handtekeningen hebben gezet. Met aansluitend een feestelijke receptie, huwelijksdiner of buffet. Reimink, trefpunt aan het Kroonplein staat garant voor de perfecte uitvoering van jullie trouwdag.

Feestlocatie Reimink aan het Kroonplein

Reimink bevindt zich op loopafstand van het Hofje. Daarmee heb je “het beste van twee werelden”. Stel je voor: overdag een intiem samenzijn in het Hofje ’s avonds een spetterend feest in onze Grote Partyzaal aan het Kroonplein.

Enthousiast geworden?

Bel voor een afspraak om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Ook kunnen jullie onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie op. We vertellen je graag over de (talloze) mogelijkheden om van jullie dag DE DAG te maken.

Reimink Hofje van Buisman

Dorpsstraat 2
8152BL Lemelerveld
Tel: 0572-371262
www.hofjevanbuisman.nl

Contactformulier