Landgoed Te Werve

Jullie trouwdag moet natuurlijk perfect geregeld zijn. Landgoed Te Werve biedt u graag zekerheid dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag wordt!. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een hele mooie dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak van onze mensen zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest echt fantastisch wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden

Trouwlocatie Landgoed Te Werve beschikt over meerdere sfeervolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver. Te Werve is 2012 geheel gerenoveerd en is “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is op de locatie en dit kan zelfs buiten!

De locatie leent zich bij uitstek voor:

  • Trouwceremonies van 10 tot 175 personen, ook op zondag!
  • Recepties van 50 tot 300 personen
  • Diners van 15 tot 150 personen
  • Huwelijksfeesten van 50 tot 225 personen

Culinaire invulling

Onze chef-kok met zijn team verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw huwelijksdiner en de hapjes. De trouwlocatie is goed te bereiken via de snelwegen A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Landgoed Te Werve

Van Vredenburchweg 101
2283TC Rijswijk
Tel: 070-3909711
www.tewerve.nl

Contactformulier