Aan de Meule

Aan de Meule is een bijzondere trouwlocatie in Beek. Als u bij ons het huwelijk wilt laten voltrekken, dan kan dit uitsluitend op aanvraag. Wij beschikken over een prachtig ingerichte trouwzaal met een open haard. Deze zaal is geschikt voor ongeveer 80 personen. De verwarmde serre is geschikt voor huwelijksfeesten tot plusminus 200 personen. Voor uw trouwfeest beschikken we ook nog over een hele knusse benedenzaal welke is voorzien van dansvloer en bar. Deze zaal biedt ruimte aan ongeveer 80 personen.

Vier uw mooiste dag buiten in de prachtige tuin

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om uw trouwerij en huwelijksfeest buiten te houden waar u ook kunt genieten van een schitterend uitzicht. Bij slecht of twijfelachtig weer kunnen we in overleg daar ook een feesttent plaatsen. Ook eventuele versieringen kunt u in onze handen leggen, maar als u dat liever zelf wilt regelen, kan dat natuurlijk ook. Samen met u maken we er een onvergetelijke dag van!

Verschillende mogelijkheden

Aan de Meule heeft zowel binnen als buiten diverse ruimtes, voor grote en kleine groepen. Alle ruimtes zijn zeer geschikt voor bruiloften, babyborrels, communiefeesten, bedrijfsfeesten en noem het allemaal maar op. Graag maken wij voor u een arrangement op maat. Om u al een eerste indruk te geven, kunt u de onderstaande foto’s bekijken. Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Vergeet er niet bij te vermelden dat het om trouwlocatie “Aan de Meule” in Beek gaat.

Aan de Meule

Schimmertweg 17
6191PV BEEK
T 046-4351800
I www.aandemeule.com

Contactformulier