Abel.

Gefeliciteerd en leuk dat jullie aan Abel. denken als trouwlocatie! Trouwen bij Abel. wordt onvergetelijk, want wij kunnen jullie gehele bruiloft verzorgen inclusief de huwelijksvoltrekking. Wanneer jullie interesse hebben, kunnen we in een vrijblijvend gesprek alle mogelijkheden bespreken. Graag plannen we hiervoor een afspraak in.

Verschillende ruimtes

De gehele trouwdag kan op onze unieke locatie gevierd worden. De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen sfeer en mogelijkheden.

Ceremonie

De koepel is zeer geschikt voor jullie trouwceremonie. Een prachtige locatie in de Abel. Trouwtuin. Voor de huwelijksvoltrekking dienen jullie een aanvraag bij de gemeente Albrandswaard in.

Toosten

Jullie eerste moment als Mr. & Mrs. Daar hoort natuurlijk een heerlijk glaasje bubbels bij! Een glas mousserende wijn zoals Cava of champagne. Maar mochten jullie hier andere ideeën over hebben, alles is bespreekbaar!

Bruidstaart aansnijden

Jullie kunnen de bruidstaart zelf uitzoeken. De bruidstaart wordt op de dag zelf bij ons afgeleverd, zodat jullie hier verder geen omkijken naar hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk dat jullie zelf de taart verzorgen. Abel. berekent in ieder geval servieskosten à 1,75 per persoon. Hier zitten het gebruik van onze faciliteiten, het aansnijden van de bruidstaart en personeelskosten bij inbegrepen.

Het huwelijkdiner

Of het nu gaat om een diner in ons restaurant, een intiem diner in een van onze ruimtes of een gezellige barbecue op een van onze terrassen; de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos!

Sluit af met een spetterend feest!

Sluit jullie mooiste dag af met een spetterende feestavond. Niks is te gek! Wij verzorgen heerlijke hapjes en drankjes. Denk aan een cocktailbar of heerlijke snacks om te snoepen. Wanneer je nog op zoek bent naar een DJ of band, dan kunnen wij je prima adviseren.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Kortom: Abel. is dé locatie bij uitstek voor jullie bruiloft. Wanneer je nog vragen hebt, kun je deze stellen via het onderstaande contactformulier.

Abel.

Albrandswaardsedijk 196
3172 XB Poortugaal/Rhoon
T 010-5011500
I www.abel-trouwen.nl

Contactformulier