Anafora Parkrestaurant

Elkaar het ja-woord geven op een unieke locatie? Een receptie op het terras in de zon, een huwelijksdiner aan lange tafels en ten slotte een bruisend huwelijksfeest? Anafora biedt een schitterend decor voor jullie mooiste dag, midden in de groene omgeving van het Máximapark. Een feestelijke en sfeervolle locatie, waar weliswaar elk deel van jullie bruiloft een hoogtepunt wordt. De ambiance van de bijzondere locatie, in combinatie met heerlijk eten en drinken en onze gastvrijheid, maakt jullie huwelijk tot een sprookjeshuwelijk!

Van trouwceremonie tot een bruisend feest

Jullie mooiste dag kan van ’s morgens vroeg tot middernacht bij Anafora Parkrestaurant gevierd worden. Zelfs voor een romantische trouwreportage hoeven jullie het Máximapark niet uit! Anafora biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 250 personen, voor elk deel van de bruiloft, van ceremonie tot uitgebreid diner en bruisend huwelijksfeest. Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Trouwen in elk seizoen

Bij Anafora trouwen jullie midden in de natuur. Anafora biedt jullie dan ook de mogelijkheid om het seizoen waarin jullie trouwen terug te laten komen in jullie bruiloft.

De perfecte bruiloft

Het doel van ons is om jullie ideale trouwdag tot in de perfectie uit te voeren. Een schitterende en zorgeloze dag, zodat jullie optimaal kunnen genieten. Genieten van een fijne sfeer, van heerlijke hapjes en drankjes, van familie en vrienden en uiteraard van elkaar. Anafora heeft een eigen weddingplanner die samen met jullie, als aanstaand bruidspaar, jullie ideale trouwdag samenstelt. Van een High Tea tot een lange tafel diner op het terras, van een picknick tot een barbecue. Voor een klein of groot gezelschap en voor elk budget. Jullie trouwdag wordt bij Anafora een dag om nooit te vergeten!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wanneer jullie nieuwsgierig zijn geworden door onze mogelijkheden, dan kunnen jullie een vrijblijvende afspraak maken. In dit gesprek kun je je wensen kenbaar maken.

Anafora Parkrestaurant

Uilenboslaan 1
3451 GB Vleuten
T 030-6771005
I www.anafora.nl

Contactformulier