Auberge Eeckaerde

Auberge Eeckaerde is een nostalgische boerderij gelegen in de Sterrenbuurt Woensel te Eindhoven. De locatie is niet groot te noemen, maar knus is het juiste woord. De gasten kunnen na ontvangst plaatsnemen aan onze bar of in de Huiskamer waar zij kunnen genieten van een haardvuur onder het genot van een glaasje wijn. Intiem trouwen is hier zeker op zijn plaats. In de zomer onder een grote bloesemboom of in de winter intiem bij de open haard. Aansluitend een knusse borrel met een toost met bubbels en een afgewerkte bruidstaart.

Huwelijksdiner & avondfeest

Mocht je hierna echter nog met een klein gezelschap willen blijven eten, dan is dat uiteraard mogelijk. De bar blijft tot in de late uurtjes geopend en de gasten kunnen voorzien worden van lekkere tong strelende gerechten. Denk hierbij een bijvoorbeeld een walking dinner. Dit is een zeer aan te raden concept waarbij onze medewerkers diverse kleine gerechten uitserveren waaruit de gasten a la minute een keuze kunnen maken. Dit 3 uur durend huwelijksdiner vind geheel geruisloos plaats waardoor de ongedwongen sfeer zich kan voortzetten in een avondfeest.

Meer informatie

Wanneer er nog vragen zijn, dan kan er contact met ons opgenomen worden. Ook wanneer u onze locatie wilt bezoeken. Vul het contactformuliertje op deze website in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Auberge Eeckaerde

Icaruslaan 28a
5631 LD Eindhoven
T 040-2431560
I www.la-casserole.nl

Contactformulier