Aubergerie De Leesthoeve

Header_Aubergerie_De_Leesthoeve

Aubergerie de Leesthoeve

Langgevelboerderij in Veghel, welke zeer rustig gelegen. Aubergerie de Leesthoeve is een zeer bijzondere locatie waarbij een perfect balans is gevonden tussen authentiek en modern. Hierbij zijn de oude balken plafonds en de bruin / rode tegeltjes gecombineerd met luxe kroonluchters, vele sfeerverlichting en moderne aankleding. Jij en je gasten komen tot rust bij de open haarden welke een zeer gezellige en warme sfeer uitstralen.

Het ja-woord

De locatie beschikt over diverse zalen waaronder de Huiskamer, Tuinkamer, Gelagkamer en 2 terrassen. Allen voorzien van een kleine of grote afmeting welke aangepast is aan de aantallen gasten van de dag. Zo kan het ja-woord plaatsvinden in het mooie lentezonnetje op het terras of in de aangrenzende serre. Maar voor een huwelijksvoltrekking in de winter is een lekker knisperend haard vuurtje uiteraard ook een heerlijk samenzijn. Kortom alle mogelijkheden zijn eindeloos op deze authentieke locatie.

Catering

Na de Huwelijksvoltrekking kunnen wij uw dag afsluiten met een lekker hapje eten. Denk hierbij aan een overheerlijk Warm en Koud Buffet, Walking Dinner, Live Cooking, Uitgeserveerd Diner, Barbecue of vele andere mogelijkheden.

Aubergerie De Leesthoeve

Markhof 1
5463 NN Veghel
T 0413-362978
I www.la-casserole.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.