Aubergerie De Leesthoeve

Aubergerie de Leesthoeve is een langgevelboerderij in Veghel. Een zeer bijzondere locatie die zeer rustig gelegen is. Er is een perfecte balans gevonden tussen authentiek en modern. De oude balken plafonds en de bruin / rode tegeltjes zijn gecombineerd met luxe kroonluchters, vele sfeerverlichting en moderne aankleding. Zoals je begrijpt zullen jij en je gasten helemaal tot rust komen bij de open haarden welke een zeer gezellige en warme sfeer uitstralen.

De huwelijksvoltrekking

De locatie beschikt over verschillende zalen waaronder de Huiskamer, Tuinkamer, Gelagkamer en maar liefst terrassen. Alle zalen zijn voorzien van een kleine of grote afmeting. Iedere ruimte is aangepast aan de aantallen gasten van de dag. Zo kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden in het heerlijke lentezonnetje op het terras of in de aangrenzende serre. Maar voor een trouwceremonie in de winter is een lekker knisperend haard vuurtje uiteraard ook een fantastisch samenzijn. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos op deze authentieke feest- en trouwlocatie.

Catering mogelijkheden

Na de huwelijksvoltrekking kunt u de dag afsluiten met een heerlijk hapje eten. Denk bijvoorbeeld aan een overheerlijk warm en koud Buffet, walking winner, live cooking, uitgeserveerd diner, maar het mag natuurlijk ook iets anders zijn.

Meer informatie

Mocht je verder nog vragen hebben of wil je meer weten over de locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier op deze pagina in of bel naar 0413-362978. Wij vertellen u graag alles over deze unieke locatie.

Aubergerie De Leesthoeve

Markhof 1
5463 NN Veghel
T 0413-362978
I www.la-casserole.nl

Contactformulier