Beachclub Puur

Beachclub Puur

Een unieke trouwlocatie aan het water

Geef elkaar het ja-woord bij Beachclub Puur in Drimmelen. Dit is een bijzondere trouwlocatie aan het water. Wanner je met je voeten op het strandje staat, voelt het net alsof je in het buitenland bent. De huwelijksvoltrekking is mogelijk onder de stretch-tent, een intiem diner kan plaatsvinden op het sfeervolle terras en vier jullie avondfeest in een van de zalen. Bij ons is het zelfs mogelijk om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. Arriveer met ons huwelijksbootje bij jullie ceremonie locatie.

Receptie, diner of feest

Trouwen jullie op een andere locatie, maar wel in de buurt van Beachclub Puur? Dan is het ook mogelijk om alleen de receptie, het diner en een spetterend huwelijksfeest op onze locatie plaats te laten vinden. Wij helpen je hier graag bij.

Neem gerust contact met ons op

Wij komen graag in gesprek met jullie over de mooiste dag van jullie leven. Mocht je een afspraak willen maken, vul dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jullie op. Mocht je onze locatie voor een ander evenement willen huren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Beachclub Puur

Marinaweg 50
4924 AD Drimmelen
T 0162-690700
I www.beachclubpuur.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht