Bergsma Easterein

Bergsma Easterein is een volledig in oude staat behouden feest- en trouwlocatie, met een geheel eigen sfeer. Er is een schitterend à la carte-restaurant, een sfeervol oud kafégedeelte en een nostalgische gelagkamer. Verder zijn er drie prachtige zalen voor feesten van 10 tot 1000 personen. De romantische tuin met terrassen en barbecueplaats aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Bergsma Easterein: een bijzondere locatie voor uw bruiloft

Geef elkaar het ja-woord in het sfeervol oud cafégedeelte. Een nostalgische gelagkamer of in 1 van de 3 schitterende zalen, die voor de bruiloft tevens plaats bieden aan 10 tot 1.000 gasten. Trouwen in de romantische tuin aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Verschillende zalen

De Túnseal: een prachtige zaal met uitzicht over de binnentuin en aan het water. De Túnseal is geschikt voor bruiloften tot 200 personen.

Theaterseal: Een karakteristieke oude schuur, met kandelaars en volledig in de oude stijl. Geschikt voor bruiloften vanaf 50 tot 800 gasten. In combinatie met de andere zalen tot 1.200 gasten. De zaal heeft een uitstekende geluidsinstallatie en audiovisuele apparatuur.

De gelagkamer: Al meer dan 100 jaar in oude stijl. Onze grote trots, “de boppeseal”. Geschikt als extra restaurantzaal, maar ook los geschikt als zaaltje voor een besloten feest. De gelagkamer is geschikt voor groepen tot 50 personen.

De Binnentún: Heerlijk aan het water, genietend bij de ambachtelijke hooikap. Nu vooral als hangplaats voor de beste feesten. Direct toegang tot het water.

Bergsma Easterein

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
T 0515-331290
I www.bergsmaeasterein.nl

Contactformulier