Bezoekerscentrum De Breek

Header_Bezoekerscentrum_De_Breek

Trouwen aan het Markermeer!

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bezoekerscentrum De Breek levert graag een bijdrage aan deze bijzondere dag. Bij ons kan zowel de ceremonie als het huwelijksfeest plaatsvinden.

Bezoekerscentrum De Breek is een unieke trouwlocatie in Oosthuizen

Het bezoekerscentrum en de molen zijn gelegen in een landelijke omgeving. Een ideale plek om een intiem samenzijn te creëren. Elkaar het ja-woord geven kan in het bezoekerscentrum, waar plek is voor maximaal 50 personen. Ook kun je ervoor kiezen om buiten te trouwen. De zon op je gezicht en muziek van de vogels om je heen. Mocht je buiten willen trouwen, dan kunnen er meer dan 50 personen uitgenodigd worden.

Huwelijksvoltrekking

De trouwambtenaar voltrekt met veel plezier huwelijken bij Bezoekerscentrum De Breek. In principe kan er elke (werk)dag getrouwd worden. Wij nodigen je van harte uit om de trouwzaal te bezichtigen. Zo kunnen wij het een en ander ook persoonlijk toelichten.

Trouwreportage

De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een romantische trouwreportage. Ook de molen mag niet vergeten worden tijdens de fotoreportage. Daarnaast is er ook zeker genoeg ruimte voor de groepsfoto!

Meer informatie

Mocht je verder nog informatie willen ontvangen, dan kun je het onderstaande contactformulier invullen. Heb je zelf ideeën? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Bezoekerscentrum De Breek

Etersheimer Braakweg 5
1474 MV Oosthuizen
T 0652417088
I www.debreek.com

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht