Bijzonder trouwen rondom Eindhoven

Wie Eindhoven zegt denkt wellicht aan de Lichtstad, het carnaval of natuurlijk aan de veelbezongen Brabantse Nachten. Hoe je het ook wendt of keert, het bourgondische Brabant roept een beeld van innovatie maar ook die van gezelligheid en lekker eten op. Bijzonder trouwen rondom Eindhoven, is dat überhaupt mogelijk? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Trouwlocatie in Eindhoven. Nou ja op een steenworp afstand

Je huwelijk kleurrijk vieren in een bostuin midden in de Brabantse Kempen? Dat kan in Westelbeers, op nog geen twintig kilometer rijden van Eindhoven vind je de gastvrijheid waar Brabant om bekend is. Het Eigentijdserf biedt jullie rust, ruimte en privacy.

Trouwen onder de beuken

Veel meisjes dromen nu eenmaal van een sprookjeshuwelijk en daar hoort een landgoed bij. Bijzonder trouwen rondom Eindhoven is zeker mogelijk. Deze locatie is wel iets verder weg, maar zeer zeker de moeite waard om als locatie te overwegen. We hebben het natuurlijk over Landgoed Huize Bergen. Gelegen in een schitterend park maar erg goed bereikbaar met de A2. Voor wie een bourgondisch feestje wil, met lekkernijen uit grootmoederstijd.

Foto: Het Ketelhuis

Kiezen voor boot en vliegtuig

Voor het trouwen eerst een massage op de Welnessboot en dan de huwelijksnacht in een vliegtuig? Of gaan jullie liever met jullie gasten midgetgolfen? Het kan allemaal in Fitland Hotel Mill. Uniek en onvergetelijk.

Het maakt niet uit hoeveel gasten je uitnodigt, op deze locatie kan het. Met maar een paar gasten wordt jullie huwelijksdag intiemer dan intiem. Vier je het liever met een grote groep kan dat ook. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Kasteelheren en -dames gezocht

Veel meisjes dromen nu eenmaal van een sprookjeshuwelijk en daar hoort een kasteel bij. En dan kies je voor bijvoorbeeld De Ruwenberg. Gelegen in een groot landgoed en in de buurt van Den Bosch. Voor wie een bourgondisch feestje wil.

Trouwen in Brabant is altijd een feestje

Je merkt het, een bijzondere trouwlocatie in Eindhoven – of in de buurt van Eindhoven – is niet moeilijk te vinden. Of je nu voor historisch of modern kiest, er is vast wel een plek die bij jullie past.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd