trouwen in een kasteel

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Bilderberg Kasteel Doorwerth is een sprookjesachtige trouwlocatie waar de monumentale sfeer van lang vervlogen jaren bewaard is gebleven. Over een schitterende oprijlaan en de houten ophaalbrug betreden jouw bruiloftsgasten via een imposante kasteelpoort een andere tijd. Of het nu gaat om een exquise diner, een spetterende bruiloft of sfeervolle receptie, wij nemen je graag alle zorg uit handen.

Vier prachtige ruimtes

Bilderberg Kasteel Doorwerth beschikt over vier prachtige ruimtes voor maximaal 250 receptie-, diner- en feestgasten. Met een uitbreiding van een overkapping van het terras kunnen wij de capaciteit uitbreiden tot maar liefst 350 personen. Ook bij kleinere gezelschappen is de locatie sfeervol en bijzonder. Als officiƫle trouwlocatie is het mogelijk om ook uw huwelijksvoltrekking op het kasteel plaats te laten vinden. Kies bijvoorbeeld voor de statige Ridderzaal, de bijzondere Torenkamer of het naast het kasteel gelegen Koetshuis. Daarnaast is het mogelijk om op de binnenplaats te trouwen of uw glas te heffen, mits het weer het toelaat natuurlijk.

Wij nemen uw zorg uit handen!

Uw bruiloft moet natuurlijk perfect geregeld zijn. Laat dat maar over aan onze event planner. Hij zorgt ervoor dat het op de mooiste dag van uw leven aan niets zal ontbreken. Zo kunnen we desgewenst uw bloemen, bruidstaart of muzikale ondersteuning voor u regelen. En natuurlijk verzorgen wij uw hapjes, drankjes en diner geheel naar uw wensen. Of u nu buiten wilt trouwen, wilt toosten onder de bijna 350 jaar oude Acaciaboom, een intiem huwelijksfeest wenst of juist een dwingende bruiloft, wij helpen u graag om al uw wensen te realiseren.

Diner en overnachting

Uw overnachting en eventueel die van uw gasten verzorgen wij graag in het nabij gelegen Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. We stemmen uw dag helemaal af op uw wensen, u mag het zeggen. Ook is het mogelijk om hier te genieten van een bijzonder diner.

Bilderberg Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 4
6865ND Doorwerth
Tel: 026 333 34 20
www.bilderberg.nl

Contactformulier