Boerderij De Diek’n

Boerderij De Diek’n: Landelijk trouwen, midden in het groen en de weidse Groningse velden. Bij ons vier je een sfeervol en uniek trouwfeest. Van een intieme huwelijksvoltrekking tot een familie-ontbijt op de volgende ochtend. Wij zijn hartelijk en servicegericht, voor jullie en de gasten. Want jullie wensen zijn onze mogelijkheden. Wanneer jullie contact met ons opnemen, zorgen wij voor een rondleiding en offerte op maat.

Ruime feestruimte met dansvloer en podium bij Boerderij De Diek’n

Waarom je je huwelijk op Boerderij De Diek’n moet vieren? De feestruimte met dansvloer en podium biedt veel ruimte en mogelijkheden. Op onze locatie hangt een gemoedelijke en ongedwongen sfeer en uiteraard verzorgen wij catering op maat. Wij weten dat lekker eten een echte sfeermaker is en wij hechten dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten (veelal biologisch en uit de streek) en onze ambachtelijk bereide gerechten en taarten.

Samen overnachten op onze sfeervolle boerderij

Breng na uw bruiloft de huwelijksnacht door op onze sfeervolle boerderij. Ook familie en vrienden kunnen bij ons goed verzorgd de nacht doorbrengen. Er zijn diverse kamers voor één of twee personen, familiekamers en meerbedkamers. Ook geschikt voor een zakelijke overnachting of een familieweekend.

Tot slot…

Boerderij De Diek’n is een officiële trouwlocatie en wij werken samen met inspirerende en professionele partners die kunnen bijdragen aan jullie mooiste dag. Maak een afspraak en we overleggen bij een bakje koffie, en natuurlijk iets lekkers, wat we voor jullie kunnen betekenen.

Boerderij De Diek’n

Dijkumerweg 2
9914TH ZEERIJP
T 0596-581199
I www.dediekn.nl

Contactformulier