Boerderij De Oorsprong

Trouwen op Schiermonnikoog heeft iets magisch

Elkaar het ja-woord geven op Schiermonnikoog… Een dag om nooit te vergeten. Het wordt een dag vol feest en gezelligheid, een dag waarop u zorgeloos wilt kunnen genieten. Op Boerderij De Oorsprong bent u verzekerd van een fantastische trouwdag. Trouwen op Schiermonnikoog, samen met familie en vrienden, ver weg van de drukte van de vaste wal.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Trouwen op Schiermonnikoog biedt u tal van mogelijkheden om de dag een passende invulling te geven. Een bezoekje aan het wad, een heerlijke strandwandeling, een huifkartocht, teveel om op te noemen. Wij vertellen u er graag meer over. Deel uw wensen met ons zodat wij er samen met u een onvergetelijke dag van kunnen maken.

Volledig verzorgd

Stel samen met ons uw dag samen, helemaal volgens uw eigen wensen. Boerderij De Oorsprong verzorgt graag de invulling van de dag en de catering op uw bruiloft. Wij beschikken – als eilanders – over de juiste contacten lokale kennis. Hierdoor blijft er op de trouwdag voor jullie en de gasten maar één ding over: genieten van de mooiste dag van uw leven en ervaar het echte eilandgevoel.

Slaapgelegenheid

Uw trouwdag vieren kan bij ons al vanaf 20 personen. We hebben voor 120 personen slaapgelegenheid in de verschillende accommodaties. Dus ook grote groepen kunnen gewoon blijven slapen! De boerderij beschikt bovendien over twee losse vakantiewoningen naast de boerderij. Deze worden vaak gebruikt door de naaste familie. Net even dat extra stukje privacy. De volgende ochtend verzorgen wij een gezamenlijk ontbijt zodat iedereen het eiland met een gevulde maag verlaat.

Trouwen op de mooiste plek van Nederland

In 2006 werd Schiermonnikoog tot de mooiste plek van Nederland uitgeroepen. Middels is dit een nationaal park en Schiermonnikoog kwam in 2009 op de Unesco werelderfgoed lijst. Kortom: dé plek om te trouwen. Willen jullie ook trouwen op Schiermonnikoog? Wij staan graag voor jullie klaar. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Boerderij De Oorsprong

Heereweg 8
9166 SE Schiermonnikoog
T 0519-531391
I www.deoorsprong.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht