Boot10

Voor de mooiste dag van je leven, ben je natuurlijk op zoek naar een unieke feest- en trouwlocatie. Boot10 beschikt over sfeervolle partyschepen waarop van alles mogelijk is. Zelfs als officiële trouwlocatie in de gemeente waar ze liggen. Bij ons stap je dus letterlijk in het huwelijksbootje.

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden

Wij hebben schepen verspreid over de hele randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden) en heeft maar liefst 10 partyschepen voor groepen van 20 tot 700 personen. Behalve de leukste varende trouwlocatie, zijn wij ook nog eens heel prettig geprijsd. Zo wordt trouwen extra leuk!

Trouwen op het water, zoals jullie dat willen

Naast de ceremonie aan boord van jullie partyschip naar keuze, is het natuurlijk ook mogelijk om een receptie, diner en een knalfeest te houden. Onze schepen zijn verfrissend en hebben een moderne, gezellige uitstraling die eenvoudig is aan te passen naar jullie wensen. In een mum van tijd is een receptie- of dinerzaal om te toveren tot een heuse feestlocatie waar de voetjes van de vloer gaan.

Waar water is, kan gevaren worden!

Met de tien partyschepen van Boot10 kun je door heel Nederland varend feesten. Vanaf 20 personen hebben we natuurlijk alleen maar de leukste vaartochten en rondvaarten voor je in petto! Bekijk de meest populaire boottochten en rondvaarten op onze website.

Vragen? Stel ze gerust!

Heb je vragen over één van onze schepen? Laat het ons weten. En heb je zelf iets in gedachte, geen probleem! Vul het contactformulier op deze pagina in of bel naar het onderstaande telefoonnummer.

Boot10.nl

ROTTERDAM EN LEIDEN
T 06-36157765
I www.boot10.nl

Contactformulier