Boutique Hotel Catshuis

Van locatie Boutique Hotel Catshuis gaat uw hart sneller kloppen. De sfeer en het interieur zijn een mix van historisch en eigentijds, van fijntjes en robuust en van kleurrijk en rustiek. Heel verrassend en aansprekend. Een soort liefde op het eerste gezicht. Hotel Catshuis is onder andere daarom de ideale locatie om elkaar het jawoord te geven en uw receptie en huwelijksfeest te houden.

Verschillende ruimtes en zalen

Boutique Hotel Catshuis is een officiĆ«le trouwlocatie. Ook is het de ideale locatie voor uw huwelijksfeest, omdat er verschillende ruimtes en zalen zijn. Afhankelijk van het aantal gasten of het eventuele thema van de trouwdag kunt u kiezen voor een combinatie van ruimtes en zalen. Dat is het fijne aan deze schitterende locatie: alles is mogelijk en op maat te realiseren. De organisatie van uw bruiloft vraagt de nodige voorbereidingen. Wij helpen u daar graag bij. U kunt zelfs de volledige organisatie aan ons overlaten.

Huwelijksnacht in een romantische suite

Natuurlijk is het mogelijk dat u en uw gasten blijven overnachten. In de bruidssuite is het heerlijk vertoeven. Wanneer u zich even terug wilt trekken of opfrissen, is dat ook mogelijk. Kleine kinderen kunnen ook gedurende de dag in de bruidssuite of andere hotelkamers terecht om te spelen of om een dutje te doen. Er zijn babyfoons op de hotelkamers aanwezig. De luxe suite is voorzien van een dubbele douche en alle gemakken om een fantastische tijd te hebben. Bij aankomst staat er een fles prosecco voor jullie klaar. U hoeft de volgende dag pas laat uit te checken, dus lekker rustig wakker worden en genieten van uw eerste officiĆ«le dag als getrouwd echtpaar. Ook wordt er een uitgebreide brunch voor u en uw overnachtende gasten geregeld. Een ideaal moment om samen nog even na te genieten van een onvergetelijke bruiloft. 

Meer informatie

Mocht je verder nog vragen hebben of wil je Catshuis boeken voor jouw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Boutique Hotel Catshuis

Nieuwestad 49
8911 CJ Leeuwarden
T 058-2158715
I www.catshuisleeuwarden.nl

Contactformulier