Broekster Tsjerke

Op zoek naar een unieke en sfeervolle trouwlocatie? De Broekster Tsjerke is een geschikte locatie voor de huwelijksvoltrekking. Door de romantische en unieke sfeer zijn jullie verzekerd van een droombruiloft!

Vier de liefde!

De authentieke elementen, de unieke sfeer van de kerk en de mooie Friese omgeving zorgen ervoor dat jullie een fantastische dag beleven. De kerk is centraal gelegen en bereikbaar per auto en zelfs per boot! Zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening kan in de Broekster kerk plaatsvinden. Een exclusieve huwelijksdag begint bij de Broekster kerk!

Full-service trouwlocatie

De Broekster Kerk heeft capaciteit voor 125 personen. Wij bieden talloze mogelijkheden als het gaat om jullie bruiloft: zo is het mogelijk om de locatie af te huren en alles zelf te regelen of alles uit te besteden. Van catering tot fotograaf en aankleding en van romantische sfeer tot industrieel of modern: de trouwspecialisten van de Broekster kerk helpen jullie graag op weg naar de mooiste dag van jullie leven.

Mogelijkheden bij Broekster Tsjerke

Niets ligt vast als het gaat om een huwelijk in de Broekster kerk. Of jullie nu banken of stoelen willen. Rood of wit. Groot of klein. 5 of 125 gasten. Jullie mogen kiezen! Wij hellen jullie uiteraard graag op weg: van advies tot aan realisatie. Indien gewenst is het mogelijk de gehele bruiloft bij de Broekster kerk te vieren. In de kerk, het dorp en de omgeving zijn vele romantische plekken voor een trouwreportage. De tuin en de kerk bieden verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het aansnijden van de bruidstaart of de toost op het bruidspaar. Ook het diner kan plaatsvinden op onze sfeervolle trouwlocatie. Er samen met jullie gasten op uit? Het is zelfs mogelijk een zeiltocht of rondvaart te maken!

Broekster Tsjerke

It Noard 21
8512 AB Broek
T 0650624712
I www.broeksterkerk.nl

Contactformulier