Bruiloft Toegevoegde Waarde, met succes in het huwelijksbootje

Personalisering is dé trend in huwelijksland ziet men bij De Pollepleats, een populaire trouwlocatie in Westhem (Friesland). Bijna alle bruidsparen besteden veel geld en aandacht aan details als decoratie, fotobooth, ‘bedankjes’ en bruidstaart om de grote dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Gelukkig worden er ook veel liefdevolle blikken en mooie woorden uitgewisseld; wie hunkert er nou niet naar liefde en verbinding?

Eenmaal thuis kom je weer met beide benen op de grond. Hoe doe je dat nou eigenlijk nadat de roze wolk is verdwenen? Hoe hou je het goed samen, met alles wat het leven op je pad brengt? Om hier invulling aan te geven, heeft de Pollepleats samen met relatiedeskundige en -therapeut Willemijn Tichelaar uit Tirns een marriage course opgezet.

Dit soort courses worden vaak georganiseerd voor stellen met een christelijke achtergrond, maar niet iedereen trouwt tegenwoordig meer voor de kerk. Dít is een nieuw concept; samen met andere koppels een ontspannen weekend op de trouwlocatie van je keuze doorbrengen, waarbij je veel te weten komt over jezelf en over je partner.

 

Met handvatten van Willemijn Tichelaar gaan stellen met elkaar in gesprek. De relatiedeskundige zal (aankomende) bruidsparen met haar wijsheid en humor veel leren over hun liefdesrelatie. Zonder veel therapeutisch gepraat kunnen partners elkaar op een andere manier kennen, waardoor zij zich nog meer verbonden gaan voelen met elkaar.

Ieder koppel kan zich aanmelden voor dit weekend: verliefd, verloofd, pas getrouwd of al wat meer ervaring in het huwelijksbootje. Het maakt voor dit programma niet uit. Het is interessant voor zowel dames als heren.

 


De Pollepleats zorgt voor de inwendige mens; lunch, diner en brunch wordt tot in de puntjes verzorgd. Ook relaxen hoort erbij in de nieuwe wellness aan het meer. Van hieruit is het heerlijk wandelen over het blotevoetenpad. En na zo’n weekend is het als herboren koppel thuiskomen!

Reacties zijn gesloten.