Buitengoed Fredeshiem

Heeft u trouwplannen? Onze schitterende locatie biedt tal van mogelijkheden voor uw mooiste dag. Buitengoed Fredeshiem is een sfeervolle en officiële trouwlocatie in de gemeente Steenwijkerland, met alle mogelijkheden in één huis. Niet alleen leent het buitengoed zich perfect voor de huwelijksvoltrekking, maar ook uw huwelijksfeest, diner en de huwelijksnacht zijn bij ons in goede handen. Onze unieke locatie ligt tussen de bossen en heide. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor een trouwreportage.

Verschillende ruimtes voor uw mooiste dag bij Buitengoed Fredeshiem

We beschikken over verschillende ruimtes voor uw feest, bruiloft of receptie. Onze nieuwe sfeervolle Winkler Prinszaal is bijvoorbeeld al door meerdere bruidsparen ontdekt. Na het huwelijksfeest kunt u in een van onze comfortabele vakantiewoningen overnachten. De volgende ochtend krijgt u een rijk gevulde ontbijtmand. Ook voor uw bruiloftsgasten hebben wij comfortabele vakantiehuizen of kamers beschikbaar.

De plek waar u zich welkom voelt

Gewoon omdat u bent wie u bent, ongeacht afkomst, religie, levensbeschouwing, leeftijd of geslacht. U voelt de gastvrijheid zodra u binnenkomt. U hoort het in de woorden die er klinken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer te weten komen over onze sfeervolle locatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Buitengoed Fredeshiem

Eiderberg 2
8346 KJ Steenwijk-de Bult
T 0521-535100
I www.fredeshiem.nl

Contactformulier