Buitenplaats Amerongen

Jullie bruiloft op een stijlvolle en romantische locatie

Hebben jullie trouwplannen? Vier jullie bruiloft op deze stijlvolle en romantische trouwlocatie op de Utrechtse Heuvelrug, in de omgeving van Utrecht. Buitenplaats Amerongen is de perfecte locatie waar jullie de gehele trouwdag op een geweldige manier kunnen vieren. Trouwen bij Swijnenburg betekent trouwen op een unieke locatie zonder zorgen. Voor grote en kleine groepen, binnen of buiten. Met een feestelijke middagborrel in de tuin, een intiem diner en ter afsluiting een uitbundige borrel. Ingetogen, stijlvol, informeer, chic of met veel grandeur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het landgoed beschikt over verschillende hisstorische gebouwen, prachtige rozentuinen, uitgestrekte gazons, grachten en een fantastische oprijlaan. Dit alles maken de entourage compleet. Ook zijn er veel mooie plekjes op het landgoed te vinden voor bijvoorbeeld een fantastische trouwreportage. Bij mooi weer kunnen jullie buiten trouwen, borrelen en dineren. Wij zorgen ervoor dat iedereen blij verrast is!

Jullie trouwdag wordt een onvergetelijke dag

Naast een geweldige en sfeervolle entourage, kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie huwelijksdag. Geniet van het heerlijk eten uit onze keuken (met groenten en kruiden uit de moestuinen) en drinken, een fantastische en vriendelijke service en aandacht voor details. Wij staan jullie graag bij in de voorbereidingen van jullie bruiloft. We doen er dan ook alles aan om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen. Jullie hoeven alleen maar te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover, toch?

Unieke locatie met een eigentijds interieur

Bovendien beschikt de locatie over een eigentijds interieur. Er bevinden zich twee gebouwen op het landgoed met rijke historie. Zowel het tijdloze Poortgebouw als het elegante Koetshuis hebben jullie tot je beschikking. Beide locaties beschikken over een eigen terras en liggen in de prachtige tuinen. Alle ruimtes zijn schitterend gedecoreerd en uitgerust met een modern en smaakvol interieur. Mochten we iets voor jullie kunnen betekenen, dan horen we dat uiteraard graag. We denken graag met jullie mee hoe wel jullie gasten per onderdeel van de trouwdag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle locatie!

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Buitenplaats Amerongen

Drostestraat 12
3958 BK Amerongen
T 0343-206001
I www.swijnenburg.com

Contactformulier