Buitenplaats Sparrendaal

Vier jullie huwelijk uitbundig bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest. Jij en je gasten kunnen van de verschillende zalen en de heerlijke tuinen genieten. Je kunt een voorbereidingstraject verwachten waarin wij precies de juiste vragen stellen. Ook mag je een bruiloft verwachten waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage. Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op het landgoed: Exclusiviteit gegarandeerd!

Jullie trouwdag

Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag. Daarnaast zorgen wij voor verrukkelijk eten en drinken en service staat bij ons voorop! Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover!

Eigentijds interieur

Het landhuis bestaat uit verschillende, prachtig gedecoreerde ruimtes, verspreid over 2 etages, die opnieuw zijn ingericht en zijn voorzien van een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle ruimte!

Overnachten

In de directe omgeving van de buitenplaats zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Ruime ervaring

Buitenplaats Sparrendaal heeft een nieuwe eigenaar en is daarmee familie geworden van Buitenplaats Amerongen. Ook kunnen jullie gebruik maken van de ruime ervaring bij het vormgeven en de organisatie van jullie huwelijksdag. Wij kijken er naar uit jullie mooiste dag te organiseren, welkom! Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via het onderstaande contactformulier.

Buitenplaats Sparrendaal

Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen
T 0343-206006
I www.swijnenburg.com

Contactformulier