Buitenplaats Sparrendaal

Stijlvolle trouwlocatie in Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in de omgeving van Utrecht? Buitenplaats Sparrendaal is een absolute aanrader! Het huwelijk kan hier uitbundig worden gevierd. Jullie gasten kunnen genieten van diverse ruimtes en de heerlijke tuinen. Het sfeervolle landgoed biedt daarbij voldoende binnen- en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage.

Mogelijkheden & arrangementen

We stellen graag een programma samen dat perfect bij jullie past. Van een trouwdag die zich voornamelijk buiten afspeelt tot een stijlvol huwelijk in ons landhuis. Er is veel mogelijk op deze unieke locatie op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast bieden we ook speciale trouwarrangementen aan.

Capaciteit

Op basis van jullie wensen kijken we naar de meest optimale indeling van jullie trouwlocatie. We bieden uiteraard exclusiviteit op de dag zelf en hebben een maximale capaciteit van 120 personen.

Jullie bruiloft

Zien jullie jezelf al trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal? Maak dan gerust een afspraak om de trouwlocatie te bezichtigen en jullie wensen te bespreken, zodat wij een voorstel voor jullie kunnen uitwerken. We denken graag met jullie mee en bieden persoonlijke begeleiding bij het finetunen van jullie wensen rondom bijvoorbeeld het menu en de tafelindeling. Daarnaast wordt er gezorgd voor een algemeen aanspreekpunt voor de dag zelf en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Buitenplaats Sparrendaal

Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen
T 0343-206006
I www.sparrendaal.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.