Buitenplek Más Mik Benschop

Buitenplek Más Mik Benschop is dé locatie & omgeving bij uitstek voor een trouwerij! Landelijk gelegen midden in het Groene Hart in Benschop. Prachtige trouwlocatie in de gemeente Lopik; heerlijk rustig gelegen met een intieme en bijzondere sfeer. We beschikken over een mooie boomgaard waar de trouwceremonie plaats kan vinden, maar ook onze ruimte ‘Polderzicht’ met vrij uitzicht over de achterliggende weilanden is een unieke ruimte om te trouwen!

Alle ruimtes staan exclusief ter beschikking

Bij mooi weer kan de ceremonie uiteraard plaatsvinden in de boomgaard en ook kan daar (een gedeelte van) de borrel plaatsvinden. Dit alles in overleg met jullie en naar aanleiding van jullie wensen hierin! Alle ruimtes, zowel binnen als buiten, staan exclusief ter beschikking voor jullie gezelschap. Binnen kan je met ongeveer tot 60 personen terecht, afhankelijk van de opstelling. Daarnaast hebben we twee prachtige nieuwe (begin 2019), olijfgroene pagode tenten van 5 bij 5 meter die samen een feestelijke en solide tent van 10 bij 5 meter vormen, en waar we heaters kunnen plaatsen. Je kunt zodoende terecht bij ons voor een feest tot circa 130 personen. Ons ruime, gezellige terras biedt daarnaast ook veel plek.

Wij denken graag mee over de invulling van de trouwdag

Voor wat betreft de invulling van deze speciale en mooie dag in jullie leven kan je bij ons alle kanten op en wij denken graag met jullie mee in de perfecte invulling van jullie trouwdag! Van het verloop van de dag; tot eten, drinken en entertainment, bij ons is er van alles mogelijk.

Voorstel op maat

We maken graag een voorstel op maat nadat wij weten wat jullie specifieke wensen zijn, daarvoor maken we natuurlijk graag een afspraak bij ons op de locatie zodat jullie een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden!

Buitenplek Más Mik Benschop

Benedeneind Noordzijde 408
3405 CD Benschop
T 0627823966
I www.masmik.nl

Contactformulier