Café de Sleutel

Trouwen onder de eeuwenoude balken van Café de Sleutel? Een beleving om niet snel te vergeten! Toosten, de bruidstaart aansnijden, dineren en feesten: we kunnen het allemaal voor u verzorgen. Uw gasten zullen genieten van de sfeer en de kwaliteit van deze fantastische dag.

Officiële trouwlocatie met veel mogelijkheden

Wij zijn een officiële trouwlocatie die veel mogelijkheden biedt. Heeft u zelf ideeën? Mogen we met u meedenken? Laat het weten, het is uw dag! We hebben leuke DJ’s, bands, trouwfotografen en nog veel meer.

Borrel, diner en feest

De Sleutel heeft een fijne authentieke sfeer dat iedereen zich er gauw thuis voelt. In combinatie met onze professionele bediening en uitstekende koks, hoeft u en uw gasten het aan niets te ontbreken. Van bourgondische bitterbal tot getrancheerde coquilles, van een blokje Old Amsterdam tot een oester: Als het maar echt is. We adviseren u met smaak!

Openingstijden

Het café is maar liefst 7 dagen per week geopend vanaf 16.00 uur. Van zondag t/m woensdag tot 22.00 uur. Van donderdag t/m zaterdag tot 00.00 uur. Voor groepen vanaf 12 personen is het mogelijk om ook buiten deze tijden te reserveren.

Vrijblijvend bezichtigen

Heeft u verder nog vragen of wilt u onze locatie komen bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel naar 050-3181454. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Café de Sleutel

Noorderhaven 72
9712VM GRONINGEN
T 050-3181454
I www.cafedesleutel.nl

Contactformulier