Catharinakapel

Door de verbintenis van cultuur met historie is de 500 jaar oude Catharinakapel is een unieke trouwlocatie. De wisselende exposities beeldende kunst zorgen voor een verrassende extra dimensie. Of u nu kiest voor een uitgebreide huwelijksceremonie of een intieme aangelegenheid, het wordt een dag met een eigen karakter. Passend bij u en bij uw gasten.

Gastheer en gastvrouw

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. Om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er tijdens uw huwelijk een ervaren gastheer en gastvrouw aanwezig. Met de bedoeling dat zij uw trouwdag op zeer professionele wijze begeleiden.

Consumpties / catering

Op gebied van catering heeft u bij ons meerdere mogelijkheden. Bijvoorbeeld koffie met gebak, een uitgebreid buffet of huwelijksdiner. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten verrast zullen zijn.

Hier enkele mogelijkheden:

  • ontvangst met koffie of thee en gebak of petit-four naar keuze
  • exclusieve hapjes Spaans, Italiaans of Hollands
  • champagnebuffet
  • compleet huwelijksdiner

Graag nodigen wij u bij ons uit om uw wensen op het gebied van catering te bespreken.

Kerkelijke inzegening in de Catharinakapel

Naast het burgerlijke huwelijk is de Catharinakapel ook uitermate geschikt voor een kerkelijke inzegening. De eenvoud, ideale grootte en intieme sfeer zorgen voor een heel persoonlijk karakter.

Historisch binnenstad

De Catharinakapel ligt in het historische gedeelte van Harderwijk, dit zorgt voor tal van mogelijkheden voor de rest van uw trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan het maken van uw trouwreportage, de oude binnenstad van Harderwijk leent zich hier uitstekend voor en heeft u een prachtige blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.

Bloemen en muziek

Het is immers uw dag, dus wij proberen daarom zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. U heeft de mogelijkheid om creatieve invulling te geven aan het gebruik van bloemen en muziek. U kunt ook onze prachtige vleugel huren voor livemuziek tijdens uw bruiloft.

Parkeren bij de trouwlocatie

Of u nu trouwt in een grote Amerikaanse trouwauto of met een trouwkoets, er is voldoende parkeerruimte rondom de Catharinakapel. Ook voor uw bruiloftsgasten die met eigen vervoer komen.

Meer informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook wanneer u al besloten heeft om de mooiste dag van uw leven in deze 500 jaar oude kapel te gaan vieren. U bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend eens binnen te lopen om de unieke sfeer te proeven. Vul het onderstaande contactformulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Catharinakapel

Klooster 1
3841 EN Harderwijk
T 0341 428899
I www.catharinakapel.nl

Contactformulier