Center Parcs Het Heijderbos

De perfecte locatie voor uw bruiloft

Wilt u trouwen in een tropische jungle? Maar niet zo’n zin in de vliegreis? Dat kan bij Center Parcs! In de Jungle Dome op Center Parcs het Heijderbos kunt u de perfecte bruiloft beleven. In de Jungle Dome kunt u allerlei dieren ontdekken en voelt u zich direct in vakantiestemming. In de Jungle Dome kunt u overnachten in de cabana’s als u op zoek bent naar een echte jungle experience. De Jungle Dome is ook een schitterende locatie voor een trouwreportage.

Officiële trouwlocatie

Center Parcs is een officiële trouwlocatie, dus u kunt zelfs de huwelijksvoltrekking in de jungle doen. U kunt met u gasten genieten van een heerlijke BBQ of u kunt een eigen buffet laten samenstellen. Business Solutions maakt uw bruiloft ‘tailor- made’, dus de mogelijkheden zijn oneindig. Uiteraard kunnen grote gezelschappen ook in de cottages op het park verblijven. Ook voor de kinderen die op uw mooiste dag komen, is er genoeg te doen op het park. Denk hierbij maar eens aan de Aqua Mundo.

Meerdere locaties voor uw bruiloft

Tevens hebben wij ook andere locaties voor bruiloften, feesten en partijen op Het Heijderbos. Wat dacht u van een idyllische locatie aan het water? Het Action Factory Café of een knalfeest in het Business Center. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Center Parcs Het Heijderbos

Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
T 0485-496700
I www.centerparcs.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.