Center Parcs Het Heijderbos

Wilt u trouwen in een tropische jungle? Maar niet zo’n zin in de vliegreis? Dat kan bij Center Parcs! In de Jungle Dome op Center Parcs Het Heijderbos kunt u de mooiste dag van uw leven beleven! In de Jungle Dome kunt u allerlei dieren ontdekken en het voelt hier net alsof u op vakantie bent. In de Jungle Dome kunt u overnachten in de cabana’s als u op zoek bent naar een echte jungle experience. De Jungle Dome is ook een fantastische locatie voor trouwfoto’s of een videoreportage.

Officiële trouwlocatie

Center Parcs Het Heijderbos is een officiële trouwlocatie, dus u kunt zelfs de trouwceremonie in de jungle laten plaatsvinden. U kunt met u bruiloftsgasten genieten van een heerlijke BBQ of u kunt een eigen buffet laten samenstellen. Business Solutions maakt uw bruiloft ‘tailor- made’, dus de mogelijkheden zijn oneindig. Uiteraard kunnen grote gezelschappen ook in de cottages op het park verblijven. Ook voor de kinderen die op uw mooiste dag komen, is er genoeg te doen op het park. Denk hierbij maar eens aan de Aqua Mundo.

Meerdere locaties voor de mooiste dag van uw leven

Tevens hebben wij ook andere locaties voor bruiloften, feesten en partijen op Het Heijderbos. Wat dacht u van een idyllische locatie aan het water? Het Action Factory Café of een knalfeest in het Business Center. Mocht u nog vragen hebben, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij staan voor u klaar en kunnen in een vrijblijvende kennismaking alle mogelijkheden bespreken.

Center Parcs Het Heijderbos

Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
T 0485-496700
I www.centerparcs.nl

Contactformulier