Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst biedt de ideale ambiance! Zowel zakelijk als privé. Gastvrijheid en gastronomie staan bij ons hoog in het vaandel. U zult zich er vorstelijk wanen, want dit is de locatie voor een waar sprookjeshuwelijk.

Officiële trouwlocatie

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Meppel. Geef elkaar het ja-woord in één van de sfeervolle zalen of trouw buiten in de tuin, mits het mooi weer is natuurlijk. Toosten met champagne, het aansnijden van de bruidstaart en een stijlvolle receptie behoren onder andere tot de mogelijkheden. U maakt uw bruiloft helemaal onvergetelijk met bijvoorbeeld een heerlijk diner, een spetterend feest en na afloop een overnachting in de stijlvolle bruidssuite.

Locatie voor grote en kleine gezelschappen

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst is een bijzondere locatie voor uw huwelijksfeest. Gezelschappen van zeer klein tot zo’n 500 personen kunnen bij ons terecht. Het gebouw waar destijds de koetsen van baron Jan Arent Godert de Vos van Steenwijk stonden, is herschapen in een unieke accommodatie voor ontvangsten. Het Koetshuis is een van de zes stijlvolle ruimtes die De Havixhorst beschikbaar stelt voor grote en kleine gezelschappen. Een sfeervolle ambiance met alle mogelijke moderne faciliteiten. Wanneer u verder nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Overnachten in de mooiste suite

Nadat u al uw gasten hebt uitgezwaaid, kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in de mooiste suite van de Havixhorst, namelijk de bruidssuite. U wordt ontvangen met een goede fles champagne waarbij wij u een bittergarnituur serveren als afsluiting van uw mooiste dag. De suite wordt door ons versierd met bloemen en ’s morgens serveren wij u onze “gelukscocktail” bij het uitgebreide ontbijt in de suite. Trouwens, de symboliek van de ooievaars welke nestelen op een van de schoorstenen van De Havixhorst moet u niet te letterlijk nemen.

Kortom: De Havixhorst is de meest bijzondere locatie voor uw mooiste dag. Later zult u met veel plezier terug kijken op deze fantastische dag.

Bruidsarrangement:

  • Romantische overnachting in de bruidssuite
  • Champagne met garnituur
  • Gelukscocktail
  • Uitgebreid Hollands ontbijt
  • Bloemversiering

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

De Schiphorsterweg 34-36
7966AC De Schiphorst
Tel: 0522 441487
www.dehavixhorst.nl

Contactformulier