Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

trouwlocatie_De_Havixhorst_header

Bruiloft? Receptie? Jubileum? Tuinfeest?? Hotelovernachting?

De Havixhorst biedt de ideale ambiance! Zowel zakelijk als privé. Gastvrijheid en gastronomie hebben op onze sfeervolle locatie een speciale betekenis. U zult zich er vorstelijk wanen.

Officiële trouwlocatie

De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar burgerzaken van de Gemeente Meppel in één van de sfeervolle zalen of als het mooi weer is buiten. Champagne, bruidstaart, een stijlvolle receptie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uw bruiloft wordt helemaal onvergetelijk met een heerlijk diner, een spetterend feest en na afloop overnachten in de stijlvolle bruidssuite.

Locatie voor grote en kleine gezelschappen

De Havixhorst is een bijzondere locatie voor uw huwelijksfeest. Gezelschappen van zeer klein tot zo’n 500 personen kunnen bij ons terecht. Het gebouw waar destijds de koetsen van baron Jan Arent Godert de Vos van Steenwijk stonden, is herschapen in een unieke accommodatie voor ontvangsten. Het Koetshuis is een van de zes stijlvolle ruimtes die De Havixhorst beschikbaar heeft voor grote en kleine gezelschappen. Een sfeervolle ambiance met alle mogelijke moderne faciliteiten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Overnachten in de mooiste suite

De huwelijksnacht kunt u doorbrengen in de mooiste suite van De Havixhorst, dat is namelijk de bruidssuite. Wij ontvangen u gastvrij met een goede fles champagne waarbij wij u een bittergarnituur serveren als afsluiting van uw mooiste dag. De suite wordt door ons versierd met bloemen, ’s morgens serveren wij u onze “gelukscocktail” bij het uitgebreide ontbijt in de suite. Trouwens, de symboliek van de ooievaars welke nestelen op een van de schoorstenen van De Havixhorst moet u niet te letterlijk nemen.

Bruidsarrangement:

– Overnachting in de bruidssuite
– Champagne met garnituur
– Gelukscocktail
– Uitgebreid Hollands ontbijt
– Bloemversiering

Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst

De Schiphorsterweg 34-36
7966AC De Schiphorst
Tel: 0522 441487
www.dehavixhorst.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.