Contact

Wat leuk dat u op onze contact pagina terecht gekomen bent! U bent vast benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen. UniekeTrouwlocaties.nl is een concept van Genista Communicatie in Bolsward. Genista Communicatie ontwikkelt en exploiteert websites op het internet waar bedrijven online gevonden worden door hun doelgroep. Naast UniekeTrouwlocaties.nl beheren wij ook de landelijke website TrouweninNederland.nl. Maar hier blijft het niet bij, want ook voor iedere provincie hebben we een unieke trouwen website.

Het grootste trouwen netwerk van Nederland

Bovendien zijn wij actief op diverse Social Media kanalen. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kunt u ons volgen via Facebook en Instagram. Met de 14 trouwen websites en een uitgebreid Social Media bestand, mogen wij ons dan intussen ook het grootste trouwen netwerk op het internet van Nederland noemen!

Adverteren? Wij hanteren scherpe tarieven!

Maar de grootste betekent in dit geval niet de duurste. Wij hanteren namelijk scherpe tarieven en onze service gaat ver. Al ruim 15 jaar geen stilzwijgende verlenging, gratis vermelding op diverse Social Media kanalen, advies over uw eigen website + SEO tips en een flexibele helpdesk via TrouweninNederland.nl. Daarmee zijn wij uniek.

Neem gerust contact met ons op

Onderaan de pagina volgt een overzicht met onze trouwen websites. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren binnen ons netwerk. Indien u nog vragen heeft, kunt u het contact formulier invullen. Wij zullen u dan een prijsopgaaf toesturen met het advertentiepakket.

Het advertentiepakket betreft tenminste 3 websites:

Een schip als trouwlocatie?

Heeft u een schip als trouwlocatie? Dan hebben wij ook nog diverse mogelijkheden op onze boten sites. U krijgt dan bijvoorbeeld een bedrijfspagina in de categorie Partyschip. Maar ook voor bedrijfsuitjes e.d. kunnen wij iets voor u betekenen. Neem gerust eens een kijkje op:

Voor de Duitse markt hebben wij een aparte website, namelijk www.Hollandbootsverleih.de.

Startende ondernemers opgelet!

Bent u net met uw bedrijf gestart en heeft u flink moeten investeren waardoor er weinig tot geen budget over is voor de marketing? Heel begrijpelijk, maar toch is het belangrijk om gevonden te worden op websites waar uw doelgroep dagelijks terecht komt. Daarom hanteren wij scherpe tarieven en de mogelijkheid tot gespreid betalen. Dit met de bedoeling dat we een fijne samenwerking tegemoet kunnen gaan!

Genista Communicatie VOF

Jongemastraat 21
8701 JB Bolsward
K.v.K. 13800701

Klantenservice

Telefonisch: 0515-569954
E-mail: yvonne@trouweninnederland.nl


Jouw trouwlocatie op UniekeTrouwlocaties.nl?


Genista Communicatie
trouwen_nederland
TrouweninNederland.nl
trouwen_drenthe
TrouweninDrenthe.nl
trouwen_flevoland
TrouweninFlevoland.nl
trouwen_friesland
TrouweninFriesland.nl
trouwen_gelderland
TrouweninGelderland.nl
trouwen_groningen
TrouweninGroningen.nl
trouwen_limburg
TrouweninLimburg.nl
trouwen_noord_brabant
TrouweninNoordBrabant.nl
trouwen_noord_holland
TrouweninNoordHolland.com
trouwen_overijssel
TrouweninOverijssel.nl
trouwen_utrecht
TrouweninUtrecht.nl
trouwen_zeeland
TrouweninZeeland.com
trouwen_zuid_holland
TrouweninZuidHolland.com
trouwennieuws_HP_afbeelding
TrouwenNieuws.nl
bruidsmode_nederland_HP_afbeelding
BruidsmodeNederland.nl