Contact

Wat leuk dat u op onze contact pagina terecht gekomen bent! U bent vast benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen. UniekeTrouwlocaties.nl is een concept van Genista Communicatie in Bolsward. Genista Communicatie ontwikkelt en exploiteert websites op het internet waar bedrijven online gevonden worden door hun doelgroep. Naast UniekeTrouwlocaties.nl beheren wij ook de landelijke website TrouweninNederland.nl. Maar hier blijft het niet bij, want ook voor iedere provincie hebben we een unieke trouwen website.

Het grootste trouwen netwerk van Nederland

Bovendien zijn wij actief op diverse Social Media kanalen. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kunt u ons volgen via Facebook en Instagram. Met de 14 trouwen websites en een uitgebreid Social Media bestand, mogen wij ons dan intussen ook het grootste trouwen netwerk op het internet van Nederland noemen!

Adverteren? Wij hanteren scherpe tarieven!

Maar de grootste betekent in dit geval niet de duurste. Wij hanteren namelijk scherpe tarieven en onze service gaat ver. Al 17 jaar geen stilzwijgende verlenging, gratis vermelding op diverse Social Media kanalen, advies over uw eigen website + SEO tips en een flexibele helpdesk via TrouweninNederland.nl. Daarmee zijn wij uniek.

Neem gerust contact met ons op

Onderaan de pagina volgt een overzicht met onze trouwen websites. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren binnen ons netwerk. Indien u nog vragen heeft, kunt u het contact formulier invullen. Wij zullen u dan een prijsopgaaf toesturen met het advertentiepakket.

Het advertentiepakket betreft tenminste 3 websites:

Een schip als trouwlocatie?

Heeft u een schip als trouwlocatie? Dan hebben wij ook nog diverse mogelijkheden op onze boten sites. U krijgt dan bijvoorbeeld een bedrijfspagina in de categorie Partyschip. Maar ook voor bedrijfsuitjes e.d. kunnen wij iets voor u betekenen. Neem gerust eens een kijkje op:

Genista Communicatie

8701 VB Bolsward
K.v.K. 13800701

Klantenservice

Telefonisch: 0629603610
E-mail: harrie@genista.nl


Jouw trouwlocatie op UniekeTrouwlocaties.nl?


 

trouwen_nederland
TrouweninNederland.nl

 

trouwen_drenthe
TrouweninDrenthe.nl

 

trouwen_flevoland
TrouweninFlevoland.nl

 

trouwen_friesland
TrouweninFriesland.nl

 

trouwen_gelderland
TrouweninGelderland.nl

 

trouwen_groningen
TrouweninGroningen.nl

 

trouwen_limburg
TrouweninLimburg.nl

 

trouwen_noord_brabant
TrouweninNoordBrabant.nl

 

trouwen_noord_holland
TrouweninNoordHolland.com

 

trouwen_overijssel
TrouweninOverijssel.nl

 

trouwen_utrecht
TrouweninUtrecht.nl

 

trouwen_zeeland
TrouweninZeeland.com

 

trouwen_zuid_holland
TrouweninZuidHolland.com