Cuisinerie Mensinge

Aan de rand van het schitterende Mensinge Bos, te midden van de natuur ligt het karaktervolle landgoed Mensinge. Op het landgoed ligt het rustieke Cuisinerie Mensinge, een unieke trouwlocatie in Roden met een historische ambiance, ongedwongen sfeer en intieme buitenplaats. Het karakteristieke pand met sfeervolle, 18e -eeuwse paardenstal biedt de gelegenheid om de huwelijksvoltrekking en bepaalde programma onderdelen binnen en/of buiten te laten plaatsvinden, mits het weer het toelaat natuurlijk. De sfeervolle brasserie en het mooie restaurant bieden weliswaar oneindig veel mogelijkheden.

Officiële trouwlocatie in de gemeente Noordenveld

Een charmante locatie voor een onvergetelijke dag. Van ceremonie tot lunch, borrel, diner en buffet. Cuisinerie Mensinge is door de gemeente Noordenveld aangewezen als officiële trouwlocatie. Van het ja-woord tot het aansnijden van de bruidstaart. Lunchen, foto’s maken op het aangrenzende landgoed, een trouwborrel, een culinair hoogstaand diner, een spetterende feestavond en een overnachting in onze hotelkamer behoren ook tot de mogelijkheden.

Goed eten

Kies je voor een uiterst sfeervol diner met gedekte tafels of mag he wat losser in de vorm van een exclusief buffet of een walking diner met feestelijke gerechten die staand te eten zijn? Of misschien gaat je voorkeur wel uit naar een heerlijke BBQ. Wat je keuze ook wordt, je bent hier verzekerd van culinaire hoogstanders door de koks van Cuisinerie Mensinge met eventueel bijbehorende wijnen. Het huwelijksdiner kan plaatsvinden in ons restaurant (tot 40 personen) en de brasserie (tot 30 personen) of beide ruimtes tezamen. Verder is het mogelijk om tenten te plaatsen tot 300 personen.

Een echte Cuisinerie

Geniet tijdens jullie bruiloft van bijzondere gerechten, bereid met verse streekproducten en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Cuisinerie leidt af van het Franse woord cuisine (keuken). In Frankrijk heeft Claude Izard de verenging van “lekkere restaurants” opgericht. Volgens die vereniging mag de naam Cuisinerie alleen gebruikt worden wanneer minimaal 70% van de producten vers zijn én uit eigen regio komen. Daarom mogen wij ons dan ook vol trots een echte Cuisinerie noemen.

Best Wedding Deal

Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwdatum en locatie? Wij hebben nog enkele mooie data vrij. Wil je trouwen op een unieke locatie en ben je flexibel qua planning, dan is deze ‘Best Wedding Deal’ iets voor jou! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Exclusief reserveren

Wanneer je onze locatie exclusief voor jouw bruiloft wilt afhuren, dan kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij verzorgen jouw dag tot in de puntjes voor jou en voor je gasten. Alles passend binnen de wensen van jouw dag. Intiem in onze locatie of in een uitgebreide opzet waarbij het plaatsen van tenten mogelijk is. Alles met persoonlijk maatwerk, met zorg en aandacht voor het kleinste detail. Al jouw wensen worden vervuld. Waar we natuurlijk net dat ietsje meer aan toevoegen.

Jouw bruiloft helemaal zoals je het voor ogen hebt, met bijzondere accenten. Ons team kijkt ernaar uit om samen met jou de huwelijksdag vorm te geven. Op basis van jouw wensen adviseren wij je graag bij het vinden van een bloemist, patissier, band, DJ, fotograaf en alle overige elementen om er samen de dag van jullie leven van te maken. Kortom, een unieke locatie voor jouw mooiste dag waar je later met veel plezier op terug kunt kijken.

Cuisinerie Mensinge

Mensingheweg 1
9301 AS Roden
T 050-5013149
I www.cuisinerie-mensinge.nl

Contactformulier