De Bagatelle

Trouwen in Restarant Bagatelle

Romantiek in optima forma bij De Bagatelle!

Er is toch niets leukers dan een van de mooiste dagen van iemands leven te mogen verzorgen? Daarom doet De Bagatelle dit ook met alle liefde. Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Raalte. Jullie kunnen elkaar hier dus het ja-woord geven. Ons restaurant toveren we voor die gelegenheid speciaal om naar een trouwzaal. Met zijn karakteristieke uiterlijk is dit een van de meest bijzondere trouwlocaties in Raalte.

De mogelijkheden van een trouwfeest

Naast het geven van het ja-woord, is het ook mogelijk om bij ons te proosten, de bruidstaart aan te snijden, lekker te borrelen en als afsluiter met elkaar te dineren. Daarvoor hebben we uiteraard verschillende mogelijkheden. Van een diner tot proef festival, er is veel mogelijk. Om een indicatie te geven, voor € 32,50 p.p. verzorgen we al een compleet 3-gaten diner of proef festival.

Kom gerust eens binnen kijken

Het avondfeest kunnen jullie voorzetten in een van onze zalen. Een complete feestavond is er al voor € 29,50 p.p., compleet met drankjes en hapjes. We verzorgen maar al te graag jullie mooiste dag en nodigen jullie dan ook van harte bij ons uit om bij ons binnen te komen kijken.

De Bagatelle

Nijverdalseweg 10
8106AC MARIENHEEM (RAALTE)
T 0572-358484
I www.bagatelle.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht