De Barones

Unieke locatie in Dalfsen

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Trouwen is een zeer speciale gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kiest u voor altijd voor uw partner. Het leggen van deze prachtige verbintenis willen jullie natuurlijk op een schitterende locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het landhuis De Barones ligt schitterend middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Het huwelijk laten voltrekken kan in onze sfeervolle tuin en natuurlijk sluiten jullie af met een spetterend feest.

Een onvergetelijke dag

Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden en wij van De Barones gaan daar voor zorgen. Als jullie interesse hebben in de Barones nodigen we jullie van harte uit om onze locatie eens te komen bekijken. Zo kunnen jullie alvast de sfeer proeven. Spreken de ruimtes jullie aan? Dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.

Uw gehele trouwdag op één locatie

De Barones beschikt over een mooie grote tuin waarin op een mooie dag de ceremonie plaats kan vinden. Wij verzorgen alles daar omheen, van stoelen tot versiering, alles naar jullie wens. Het fijne van ons landgoed is dat de gehele trouwdag op één locatie gevierd kan worden. U kunt heerlijk dineren met uw gezelschap en de trouwdag vervolgens afsluiten met een onvergetelijk feest.

Comfortabel en romantisch

Na het feest kunnen jullie en eventueel jullie gasten heerlijk blijven overnachten in Hotel Haersolte. Zak na jullie mooiste dag in heerlijke goede bedden en sluit het feest de volgende dag af met een uitgebreid ontbijt.

Kom langs!

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloft bij De Barones in Dalfsen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen graag vrijblijvend meer. Als jullie de locatie eerst even willen bekijken is dat natuurlijk geen enkel probleem. Graag zien we jullie bij De Barones in Dalfsen!

De Barones

Gerner Es 5a
7722 RX Dalfsen
T 0529-435666
I www.debaronesdalfsen.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.