De Buitensociëteit

Uw gasten ontvangen in de weelde van het buitengebied van Groningen? Dan is De Buitensociëteit de aangewezen locatie voor uw bruiloft. Wij zijn een officiële trouwlocatie en de sfeer en de landelijke ligging van het pand bieden alle mogelijkheden om uw dag onvergetelijk te maken. Als het weer het toelaat, kunt u zelfs met het huwelijksbootje aankomen op de locatie!

Officiële trouwlocatie in Haren

De gemeente Haren heeft De Buitensociëteit benoemd als Huis der Gemeente. De Vereniging Watersport De Twee Provinciën werkt met ons samen waardoor we makkelijk kunnen beschikken over sloepen of zeilboten om uw feest luister bij te zetten.

Diner en feest

Natuurlijk wilt u het beste als het gaat om een diner of feest. BuitenSociëteit Paterswoldsemeer ligt op een steenworp afstand van de Stad Groningen. De ervaren professionals van s’Amuse Cateraar runnen hier de keuken en adviseren u desgewenst met veel plezier en vakmanschap bij het maken van keuzes die uw bruiloft geslaagd maken. Er is ruime parkeergelegenheid.

Wij denken graag met u mee

Wilt u trouwen in een boot? Wilt u dineren op de steiger? U wilt uw gasten plezier, wij willen u daarbij ondersteunen. We denken graag met u mee. Onze locatie is exclusief af te huren. Met een band of DJ zetten jullie een fantastisch knalfeest neer. We hebben leuke DJ’s, bands, bruidsfotografen, huwelijksbootjes en nog veel meer tips. Heeft u advies nodig? We helpen u graag om er een onvergetelijke dag van te maken. Neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 050-3129213. We plannen dan graag een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

De Buitensociëteit

Meerweg 227
9752XD Haren
T 050-3129213
I www.buitensocieteitpaterswolde.nl

Contactformulier