De Coendersborg

Monumentale bomen en overblijfselen van oude grachten. Dat is de idyllische omgeving van de Coendersborg in Groningen. Wanneer jullie elkaar het ja-woord geven op deze unieke locatie, wordt het een bijzondere beleving. Door de sfeervolle ontvangst en de schitterende ambiance zal er nog lang worden nagepraat over uw bruiloft.

Een stukje historische van de Coendersborg

Vroeger speelde het geslacht Coenders een rol van importantie in zowel de stad als provincie. De hoofdresidentie van de familie bevond zich op de plaats waar nu het restaurant staat. Proef van de grandeur en van de heerlijke keuken!

Sfeervolle feest- en trouwlocatie

Geef elkaar het ja-woord onder de kroonluchters of in de prachtige tuin, mits het weer het toelaat natuurlijk. Vervolgens een romantisch diner en daarna een onvergetelijk swingfeest. Dit allemaal is mogelijk bij Landgoed De Coendersborg. Deze sfeervolle feest- en trouwlocatie heeft meerdere ruimtes, een gezellig terras, grote tuin en ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Exclusief voor jouw feest

Onze enthousiaste bediening zorgt dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt. Onze koks bereiden de lekkerste gerechten. De locatie is exclusief af te huren. En met een band of DJ zet je een spetterend knalfeest neer. Wanneer je advies nodig hebt, helpen wij jullie graag om er een onvergetelijke dag van te maken .

De Coendersborg

Coendershaag 1
9722LS GRONINGEN
T 050-3129213
I www.decoendersborg.nl

Contactformulier