De Drom

Vier de mooiste dag van jullie leven in het prachtigste theater(tje) van Noord-Holland. Historisch, romantisch, persoonlijk, culinair, eerlijk, compleet en met liefde verzorgd. In de Drom: Voor de mooiste trouwfoto’s; Een intieme trouwceremonie in een van de (theater)zalen. Een grote receptie bol van de champagne & een torenhoog zoet kunstwerk van de hand van die professionele patissiers uit de buurt. Een diner van uitsluitend verse seizoensproducten, met een prachtig glas speciaal geselecteerde wijn, aan gedekte tafels vol met zacht kaarslicht. En een groots feest ter afsluiting van dé dag: compleet met een breed aanbod wijnen, bieren & cocktails, goede snacks en de (live) muziek van jouw keuze.

Jouw huwelijksvoltrekking

De Drommedaris (1540) is een officiële trouwlocatie van de gemeente Enkhuizen. De historische toren is een unieke gelegenheid met moderne faciliteiten: een van de meest romantische en sfeervolle plekjes van heel West-Friesland. Voor ceremonies, recepties, diners en feesten vanaf 15 personen.

Dineren

Van een klassiek diner met tafelschikking, een casual buffet met verschillende thema’s tot een cocktaildiner. Wij gaan graag met jullie in gesprek om ook d geuren en smaken van jullie trouwdag helemaal op jullie wensen aan te passen! Ons culinaire team kookt met de seizoenen mee en biedt moderne gerechten; een tikje Frans, een snuf uit het Oosten en met liefde bereid.

Dansen & toosten

Na de huwelijksvoltrekking een toast met cava en een heerlijk punt bruidstaart. Dansen met al je geliefden, familie en vrienden tot in de late uurtjes. Wij schenken de drankjes en zorgen voor jullie favoriete hapjes. Zijn jullie van plan om een band uit te nodigen? Of een DJ? De Drom is ook een theater en biedt hoogstaande technische faciliteiten op het gebied van licht en geluid.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Emily en Sanne maken graag een afspraak met jullie om persoonlijke wensen en ideeën over de perfecte dag te bespreken en mogelijk te maken!

De Drom

Paktuinen 1
1601 GD Enkhuizen
T 0228-312076
I www.drom.nl

Contactformulier