De Drom

7 APRIL OPEN TROUWMIDDAG

Trouwen in de Drom: wat is er allemaal mogelijk in deze historische toren? Kom zondag 7 april bij ons langs om sfeer te proeven en inspiratie op te doen op deze open trouwmiddag, die in samenwerking met het Zuiderzeemuseum Enkhuizen wordt georganiseerd. Beide locaties zullen je alle mogelijkheden laten zien die ze te bieden hebben om jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken!

We vertellen je alles over huwelijksceremonies, recepties, diners en feestavonden in de Drom. Er zullen verschillende lokale ondernemers aanwezig zijn welke een bijdrage kunnen leveren aan jullie trouwdag op het gebied van bruidsmode, styling, muziek, fotografie, patisserie en meer.

Jullie zijn van harte welkom om tussen 14:00 en 17:00 langs te komen. Liever alvast een vaste afspraak maken? Neem dan contact op met Emily Lintvelt via emily@drom.nl.

Jullie mooiste dag in het prachtigste theater(tje) van Noord-Holland

Vier de mooiste dag van jullie leven in het prachtigste theater(tje) van Noord-Holland. Historisch – romantisch – persoonlijk – culinair – eerlijk – compleet en met liefde verzorgd. In de Drom: Voor de mooiste trouwfoto’s; Een intieme trouwceremonie in een van de (theater)zalen. Een grote receptie bol van de champagne & een torenhoog zoet kunstwerk van de hand van die professionele patissiers uit de buurt. Een diner van uitsluitend verse seizoensproducten, met een prachtig glas speciaal geselecteerde wijn, aan gedekte tafels vol met zacht kaarslicht. En een groots feest ter afsluiting van dé dag: compleet met een breed aanbod wijnen, bieren & cocktails, goede barsnacks en de (live) muziek van jouw keuze.

Een sfeervol decor voor jullie droomdag

De Drommedaris; een verdedigingstoren uit 1540 biedt het meest sfeervolle decor en hoge serviceniveau voor jouw mooiste dag. Emily en Sanne maken graag een afspraak met jullie om persoonlijke wensen en ideeën over de perfecte dag te bespreken en mogelijk te maken!

De Drom

Paktuinen 1
1601 GD Enkhuizen
T 0228-312076
I www.drom.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.