De Grote Kerk van Schermerhorn

Trouwlocatie Schermerhorn

Zeg ja! in de betoverend mooie Grote Kerk van Schermerhorn

De klokken luiden, de rode loper ligt voor je uitgerold en in de Grote Kerk van Schermerhorn zitten al jullie lieve familie en vrienden. Dan schrijd je over de zerken vloer de kerk binnen waar in het magistrale licht van de gebrandschilderde ramen je geliefde staat te wachten. Kan het nog romantischer? De Grote Kerk van Schermerhorn is niet voor niets al jaren een geliefde trouwlocatie. Na de restauratie in 2017 behoort deze Noord-Hollandse kerk tot de mooiste van Nederland. Een schitterend gebouw om elkaar het ja-woord te geven en de dag van je leven te beleven. Alles kan plaatsvinden onder dit ene bijzondere dak: van ceremonie tot receptie en van diner tot en met het complete feest. Dit vergeet je nooit meer, en je gasten ook niet!

De Grote Kerk van Schermerhorn ligt in de landelijke omgeving – omringd door weilanden, molens en bruggetjes. De ruimte in het monumentale pand dat stamt uit 1636 is overweldigend, de akoestiek schitterend en als de zon door de gebrandschilderde ramen naar binnen schijnt, waan je je even in een heel andere wereld.

De kerk biedt plaats aan meer dan tweehonderd gasten en is betaalbaarder dan je denkt. Zomer en winter is de temperatuur in de kerk behaaglijk. Deze bijzondere locatie biedt alles wat jij nodig hebt om er een onvergetelijk feest van te maken: van licht- en geluidsapparatuur tot en met een (eventuele) complete catering naar keuze. Bovendien bieden we een rijk aanbod aan hofleveranciers met wie we arrangementen op maat kunnen maken.

De kerk is goed bereikbaar, zowel per auto als per boot. Gratis parkeerruimte is volop aanwezig.

Alvast in de stemming komen? Bekijk en lees dan de ervaringen van enkele bruidsparen die je voorgingen op www.grotekerkschermerhorn.nl/inspiratie/#trouwen.

De medewerkers van de Grote Kerk zullen er alles aan doen om van jullie trouwdag ├ęcht de mooiste dag van je leven te maken. Neem voor de mogelijkheden contact op via het formulier.

De Grote Kerk van Schermerhorn

Oosteinde 2
1636 XV Schermerhorn
T 06 83 514 584
I www.grotekerkschermerhorn.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.