De Hege Stins

Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwlocatie in Friesland? 

In het hart van Eastermar tussen het groene coulissenlandschap en de hoge bomen, bevind zich onze mooie trouwlocatie De Hege Stins. De Hege Stins, is een prachtige ruime kerk met hoge ramen en veel lichtinval.

Een dag om nooit te vergeten

Samen met jullie maken we er een prachtige dag van, die jullie je nog lang zullen herinneren. Voor de kinderen die aanwezig zijn hebben we een mooie ruimte waar ze zich kunnen vermaken. Je kunt bij De Hege Stins gemeentelijk en kerkelijk trouwen

Catering verzorgd door ons

Wij kunnen ook de catering voor jullie gaan verzorgen op jullie huwelijksdag. Dit kan een BBQ buiten zijn, of een warm buffet. Wij laten dit allemaal verzorgen door de vakmensen en ondernemers uit ons dorp.

Wat kunnen wij jullie allemaal bieden?

Het feest houdt natuurlijk nog niet op! Voor een drankje en een dansje ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Dit kunnen wij jullie bieden:

Gemeentelijk en/of kerkelijk trouwen
Kerk met 240 plaatsen
Parkeerterrein met +/- 75 auto’s
Jeugdhonk voor kinderen
Oppas voor de kinderen
Catering (koud- en warm buffet)

Onze faciliteiten

Koelkast om babyvoeding in te bewaren
Afgesloten ruimte om in te kolven
Box voor kleine kinderen
Gratis Internet

Hoe ziet de huwelijksdag er uit bij De Hege Stins

Jullie familie en vrienden staan bij de ingang van de kerk te wachten totdat jullie aankomen. Misschien wel in een mooie trouwauto, of paard met kar of misschien komen jullie wel op de fiets? Jullie mogen beslissen hoe de aankomst eruit komt te zien! Na een mooi entree die jullie maken, lopen jullie de hal in van de kerk.  

De rode loper ligt voor jullie klaar

Over de rode loper, lopen jullie richting het altaar om elkaar het ja-woord te gaan geven met al jullie familie en vrienden om jullie heen. In de kerk zijn maar liefst 240 zitplaatsen. Dit kunnen we zo groot of klein maken zoals jullie dit graag willen. We passen het aan, aan het aantal gasten die jullie graag bij dit mooie moment willen hebben.  

De huwelijksceremonie en bruiloftmuziek

Tijdens de huwelijksceremonie is het mogelijk om jullie favoriete muziek te draaien. We hebben een professionele geluid- en beeldinstallatie waar jullie eigen muziek apparatuur op aangesloten kan worden. Ook beschikt de kerk ook over een mooie vleugel. Op de beamers in de kerk kan een USB stick aangesloten worden. We hebben een eigen beamer team die dit allemaal voor jullie kunnen organiseren.  


Houden jullie meer van live muziek, een band, zangeres of zanger? De mogelijkheid bestaat, om live muziek tijdens de ceremonie te hebben, die al jullie favoriete nummers zullen spelen/zingen. Verder beschikken wij ook over een prachtige orgel waar eventueel op gespeeld kan worden. 
Na de ceremonie kan de klok voor jullie geluid worden.