De Kaaihof

Kaaihof

Beleef jullie trouwdag bij de Kaaihof

Jullie trouwdag verdient een speciale trouwlocatie. De Kaaihof staat voor sfeer, gastvrijheid en gezelligheid; dé ingrediënten voor een fantastische bruiloft! Wanneer je deze pagina bekeken hebt, krijg je vast een goede indruk van onze unieke locatie. Ook is het mogelijk om de Kaaihof in real life te beleven tijdens een rondleiding. Jullie zijn van harte welkom!

Bruisend genieten

Heerlijk eten en drinken is ook vanzelfsprekend bij De Kaaihof. Of het nu gaat om een receptie of borrel, intiem huwelijksdiner of live cooking buffet, jullie krijgen het allerbeste. Onze koks bereiden met verse producten de lekkerste gerechten. Een schitterend en verzorgde presentatie van ons eten en drinken maken de beleving helemaal af.

Een eigentijdse en sfeervolle locatie

Door het gebruik van warme, natuurlijke kleuren heeft de Kaaihof een eigentijdse en sfeervolle uitstraling. De diverse ruimtes bieden de mogelijkheid om aan jullie huwelijk een persoonlijke invulling te geven. Voor elk gewenste sfeer, aantal gasten, culinaire invulling en budget zorgen wij voor een passende en creatieve invulling van jullie trouwdag. Wij weten zeker dat jullie later met veel plezier op deze dag terug kunnen kijken.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op

Hebben jullie verder nog vragen, opmerkingen of willen jullie kennis met ons maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. Bellen kan ook natuurlijk! De Kaaihof is te vinden aan de Drostenhofstraat in Genemuiden, op een kwartier rijden van Zwolle. Op het Havenplein of aan de haven kunnen jullie de auto gratis parkeren.

De Kaaihof

Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
T 038-3854533
I www.dekaaihof.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht