De Kapellerput

Trouwlocatie de Kapellerput

Kapellerput is officiële trouwlocatie

Trouwen op Landgoed Kapellerput in Heeze kan zelfs op zondag! Een droomlocatie voor ieder huwelijk. Persoonlijk, met oog voor detail. Alles onder één dak… Figuurlijk, want ook de omringende natuur biedt volop mogelijkheden. Willen jullie een sfeervolle trouwceremonie in de Kapelzaal of geven jullie elkaar liever het ja-woord op de hei? Een intieme receptie of juist een fantastisch feest? Jullie kiezen!

Feesten & recepties

Voor feesten en recepties heeft Landgoed Kapellerput werkelijk alles in huis. Van intieme borrel tot spetterend feest met verlichte dansvloer. Volop keuze. Een podium voor de DJ of bruiloftband. Smaakvolle proeverijen, een goed glas wijn of een van onze huisbieren KABAN en Inspirator. Met altijd een fijn ontvangst en gastvrije bediening. Verzekerd van een heerlijke sfeer, en veel gezelligheid.

Romantische bruidskamer

De romantische bruidskamer ligt op een rustige plek en is lekker licht. Deze kamer is de mooiste van allemaal! Stijlvol, volop ruimte voor romantiek. En met leuke verrassingen. Wat een bijzondere nacht samen! Ook je gasten kunnen in het hotel overnachten. De volgende ochtend genieten jullie samen met jullie gasten na, tijdens een heerlijke en uitgebreid ontbijt.

De Kapellerput

Somerenseweg 100
5591TN HEEZE
T 040-2241922
I www.kapellerput.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.