De Koningshof Party & Events

Trouwen bij De Koningshof

De Koningshof is een officiële trouwlocatie in Urk. Het Binnenhof verandert voor jullie mooiste dag in een intieme en romantische trouwzaal. De Koningshof kan zowel wettelijke huwelijksvoltrekkingen als partnerschapsregistratie verzorgen. Elkaar het ja-woord geven in De Koningshof? Tijdens de melding van het voorgenomen huwelijk bespreekt de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie wensen met betrekking tot je huwelijk: de trouwdatum, de trouwambtenaar én de keuze van de trouwlocatie. We raden aan om vóór deze melding bij De Koningshof te informeren of jullie gewenste datum en tijd beschikbaar is.

Chique locatie met uitstekende faciliteiten

Je trouwdag is een speciale dag die je naar eigen wens wilt inrichten. De Koningshof heeft veel ervaring in het organiseren van huwelijksfeesten. Voor de mooiste dag van jullie leven bedenken we graag samen met jullie een bijzondere invulling, geheel passend bij jullie wensen en budget. De Koningshof is een chique locatie met uitstekende faciliteiten: de grote zalen beschikken over een ruim podium, regelbare verlichting en goede geluidsapparatuur. Kinderen kunnen zich vermaken in hun eigen “KidsWorld”.

Culinaire invulling

Ook de culinaire invulling kunnen wij naar jullie wens verzorgen. In samenwerking met Willem de Boer Food & Events biedt de Koningshof uiteenlopende culinaire mogelijkheden. Van een klassiek broodbuffet tot aan finger food en proeverijen conform de laatste culinaire trends. De Koningshof is centraal gelegen en beschikt over meer dan genoeg parkeergelegenheid. Bij mooi weer hebben gasten het naar hun zin op de prachtig ingerichte terrassen.

Eigen weddingplanner

Wij bieden aanstaande bruiden de mogelijkheid om onze weddingplanner in te schakelen. Want voldoende ervaring met het organiseren van een bruiloft heeft niemand. Toch moet jullie dag heel speciaal zijn en precies bij jullie passen.

Offerte op maat

Meer weten over De Koningshof? Overtuig jullie zelf en neem contact met ons op voor een offerte op maat.

De Koningshof Party & Events

Staartweg 20 Urk
T 0527 651 651
www.dekoningshof.com

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.