De Koperen Tuin

De mooiste dag van jullie leven, zo wil je terugdenken aan jullie bruiloft. De kans is groot dat je al een goed beeld hebt van hoe deze dag er ongeveer uit moet komen te zien. Voor iedereen is dit anders en daarom hebben wij geen kant-en-klare pakketten. Samen gaan we jullie huwelijksdag volledig op maat verzorgen. Of je nu 20 of 120 gasten uitnodigt, buiten of binnen trouwt: alles kan bij ons op maat gemaakt worden. Zo wordt de mooiste dag van je leven een zorgeloze en ontspannen dag waar je later met veel plezier op terug zal kijken.

Beleef een sprookjesachtige dag

Bij De Koperen Tuin is trouwen bijna sprookjesachtig, want jullie huwelijk vindt plaats in het groene hart van Leeuwarden. Een schitterende locatie om elkaar het ja-woord te geven. Daarnaast is bij De Koperen Tuin elk onderdeel van de trouwdag mogelijk. De trouwceremonie, de receptie, het gezamenlijk lunchen of dineren en het huwelijksfeest.

De Singelzaal en Tuinzaal

De Singelzaal en Tuinzaal met uitzicht over de Dokkumer Ee en Diakonessenhuis zijn geschikt voor maximaal 30 personen. Je kunt deze zalen zowel samen als apart huren. Bij deze zaal bevindt zich een afsluitbaar en overdekt terras met maximaal 50 zitplaatsen.

Het Paviljoen

Dit is onze jongste en grootste zaal. De zaal biedt veel mogelijkheden, onder andere door de verplaatsbare wanden en vele lichtinstallaties aan het plafond. De zaal beschikt over eigen toiletten, een bar en heeft een riant terras. Het Paviljoen is uitbreidbaar: 60 tot 150 gaten die jullie ja-woord kunnen bijwonen.

De Vestdijkzaal

Deze zaal bevindt zich op de eerste verdieping. In deze barokzaal waan je jezelf haast van koninklijk komaf. In deze zaal kunnen 15 tot 80 gasten jullie zien trouwen. De zaal kijkt uit op het park en de jachthaven.

Buitenlocaties: muziekkoepel en terrassen

De twee buitenlocaties zijn de Muziekkoepel en het Paviljoenterras. Beide locaties zijn geschikt voor zo’n 60 personen. Kiezen jullie voor één van onze buitenlocaties? Dan wordt er altijd rekening gehouden met eventueel slecht weer. Bij slecht weer wordt er namelijk een back-up zaal geregeld. Onze terrassen kunnen bij de verschillende onderdelen van jullie trouwdag betrokken worden.

De Koperen Tuin

Prinsentuin 1
8911 DE Leeuwarden
T 058-2131100
I www.dekoperentuin.nl

Contactformulier