De Koperen Tuin

Header_Koperen_Tuin

Bijzondere locatie in het groene hart van Leeuwarden

De Koperen Tuin, een bijzondere locatie in het groene hart van Leeuwarden. Voor uw huwelijksvoltrekking hebben wij drie zalen en twee buitenlocaties beschikbaar. De Vestdijkzaal op de eerste verdieping is een barokzaal die een bijzondere sfeer uitstraalt. Geschikt voor 15 tot 80 personen. De Singelzaal met uitzicht over de Dokkumer Ee en Diakonessenhuis is geschikt voor maximaal 40 personen. Het Paviljoen is geschikt voor 60 tot 150 personen. De Muziekkoepel en het Paviljoenterras zijn de buitenlocaties en geschikt voor zo’n 60 personen. Als u voor een buitenlocatie kiest is er bij slecht weer altijd een back-up zaal beschikbaar. Onze terrassen kunnen bij de verschillende onderdelen van uw mooiste dag betrokken worden. De huwelijksvoltrekking kan worden ‘beklonken’ met een toast op het bruidspaar tijdens de ceremonie.

Sluit uw mooiste dag af met een onvergetelijk feest

Uw mooiste dag afsluiten met een onvergetelijk feest? Dat kan! De Wintertuin & Salon, het Grand-Café, biedt plaats aan 80 tot 100 gasten en kan ingericht worden met statafels en een dansvloer. De Tuinzaal is geschikt voor zo’n 100 gasten (excl. overdekt terras). Paviljoen De Prinsentuin is als feestzaal geschikt voor zo’n 150 gasten. Deze zaal is op verschillende manieren te vergroten met de naast gelegen Tuinzaal en kan zo onderdak bieden aan 350 gasten. Onze terrassen kunnen op verschillende manier gebruikt worden gedurende uw huwelijksdag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze locatie of heeft u specifieke vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze website.

De Koperen Tuin

Prinsentuin 1
8911 DE Leeuwarden
T 058-2131100
I www.dekoperentuin.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.