De Kruimel

Het strand, de tuin, het kerkje, lekker eten en ’s avonds een knalfeest,….. Dit maakt de Kruimel tot een speciale locatie. Trouwen op het strand of onder de fruitbomen, toasten met Prosecco, aansnijden van de taart, een heerlijk diner en een spetterend swingfeest. In de Kruimel zorgen we voor jullie mooiste dag!

Prachtige foto’s maken

Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Trouwen in een Middeleeuws kerkje?

Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is trouwen in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen achter de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel.

Exclusief voor jullie feest

In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief voor jullie zelf hebben. Jullie je idee, samen werken we het uit en zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

Een keertje langskomen?

Neem contact op via info@cafedekruimel.nl of bel 0599-565235 en maak vrijblijvend een afspraak.

De Kruimel

Dorpsstraat 11
9462PJ GASSELTE
T 0599-565235
I www.dekruimel.nl

Contactformulier