De meest ultieme trouwlocaties

Jij hebt de liefde van je leven ten huwelijk gevraagd en zij heeft volmondig “Ja” gezegd. Nu kunnen jullie beginnen met de voorbereidingen. Een van de belangrijkste dingen die je moet regelen voor je bruiloft is de trouwlocatie. Op deze dag wil je natuurlijk alles perfect geregeld hebben en daarom zijn wij op onderzoek uit geweest. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat Event Company de meest ultieme trouwlocaties aanbiedt. In dit blog vertellen we je alles over de locaties en het kostenplaatje.

Trouwen bij Event Company

Waarom trouwen bij Event Company? Zij bieden zekerheid en doen net dat beetje extra om iedereen een fantastische dag te bezorgen. Ze hebben passie voor het vak en zijn enorm flexibel waardoor jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Jij en je gasten kunnen voor de volle 100% genieten van het feest. Dat is nu juist het verschil wat Event Company maakt.

Buiten trouwen

De verschillende locaties

Event Company beschikt over verschillende monumentale locaties voor een stijlvol trouwfeest. De prachtige landhuizen en het kasteel zijn rustig gelegen in een beschermd natuurgebied of park midden in de Randstad. Dus zeker wanneer je erg gesteld bent op privacy, zit je op een van deze locaties perfect. Op iedere locatie is er een chef-kok aanwezig die met zijn team de culinaire invulling van jullie bruiloft kan verzorgen.

De Lindenhof

De Lindenhof is een prachtige locatie, gelegen aan de vijver van het Agnetapark in Delft. Het terras van De Lindenhof wordt omringd door prachtige hoge nomen en is daardoor een fijne schaduwrijke plek voor bijvoorbeeld een receptie. De locatie beschikt over diverse sfeervolle ruimtes waaronder de monumentale Toneelzaal. Deze zaal beschikt over een groot podium en kolossale kroonluchters.

De Lindenhof

Landgoed Te Werve

Landgoed Te Werve ligt in een 26 hectare beschermd natuurpark in Rijswijk. In 2012 is de locatie geheel gerestaureerd en opnieuw ingericht. Vanuit de Tuinzaal heb je toegang tot het terras en het uitzicht op de duiventoren is perfect voor een bruiloft. De Schouwzaal en Vijverzaal met imposante kroonluchters zijn stijlvolle ruimtes voor een chic diner of een feestelijke avond.

Te Werve Buiten

Willen jullie midden in de natuur trouwen? Dan is Te Werve Buiten echt iets voor jullie. Op 5 minuten rijden van Den Haag in Rijswijk ligt een stukje verborgen groen, een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen. Met een beetje geluk zit het ooievaarspaar ook op hun nest. Dit is een unieke laid-back-plek voor een bruiloft in festivalsfeer.

Te Werve buiten

Kasteel De Hooge Vuursche

Tussen de uitgestrekte bossen tussen Hilversum en Baarn ligt Kasteel de Hooge Vuursche op een landgoed van maar liefst 19 hectare. De uitstraling van het kasteel is uniek, eigentijds en sfeervol. Na het feest kunnen jullie samen met jullie gasten blijven overnachten. Voor het kersverse bruidspaar is er een bruidssuite aanwezig met champagne en een bubbelbad.

De kosten

Voor de bruidsparen met een iets beperkter budget is er een speciaal huwelijksarrangement samengesteld: “De Best Deal Day”. Een complete bruiloft vanaf € 4.895,- (all-in). Dit arrangement is geldig op laagseizoensdagen. De gasten worden ontvangen met koffie en thee. Daarna volgt de trouwceremonie en serveert de locatie een sprankelend glas bubbels om te toosten op jullie geluk. Daarbij hoort natuurlijk ook een heerlijke bruidstaart, waarbij jullie het eerste stukje mogen aansnijden. De keuze voor een bruidstaart is zeer persoonlijk en laat de locatie graag aan jullie over. De taart zit niet bij het arrangement inbegrepen. De borrel met een warm bittergarnituur wordt geserveerd in een van de monumentale zalen. Aansluitend vindt er een luxe 4-gangen diner plaats met een bijpassend wijnarrangement. Dit arrangement wordt niet aangeboden in De Lindenhof. Voor de Lindenhof zijn er twee arrangementen met feestavond. De totaalprijs voor dit arrangement zou voor Landgoed Te Werve komen op: € 4.895,- all-in en voor Kasteel de Hooge Vuursche op: € 5.395,- all-in. Nodigen jullie meer dan 40 gasten uit voor het dagprogramma? Dan wordt er € 34,50 p.p. berekent. Voor extra dinergasten wordt er € 77,50 p.p. berekent.

– Inclusief zaalhuur, bruidstaart en BTW, maar exclusief de gemeentelijke kosten voor de huwelijksvoltrekking.
– Op zondag kunnen jullie trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche. De gemeente Rijswijk trouwt niet op zondag.

Kasteel De Hooge Vuursche

Jullie begrijpen vast waarom wij dit de meest ultieme trouwlocaties vinden. Zij bieden namelijk net dat beetje extra om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen. En mocht je nog op zoek zijn naar moderne heren kostuums… dan kunnen wij Suitsatsea.nl aanraden. Zij zijn namelijk de best beoordeelde in trouwpakken en leveren uitsluitend exclusieve trouwkostuums. Geen winkel, maar een man cave waar je een trouwpak experience krijgt als bruidegom.

Geplaatst in Niet gecategoriseerd