De Morra

Header_De_Morra

Unieke locatie aan het water

De mooiste dag van je leven vier je toch bij ons? De Morra is prachtig aan het water gelegen. Na de trouwceremonie met z’n allen buiten eten? Daarna bij het vuur naar de zonsondergang kijken? Al je vrienden en familie kunnen blijven overnachten. De huwelijksvoltrekking kan ook plaatsvinden op onze bijzondere locatie!

Fantastische feestavond met een band of DJ

Wij kunnen alle dingen waar je op deze speciale dag niet over na wilt denken, voor je uit handen nemen. Lekker eten? Check! Alle soorten drankjes die je wilt? Check! In overleg is alles mogelijk. Onze locatie biedt voldoende ruimte om de receptie en huwelijksceremonie zowel binnen dan wel buiten te houden. ’s Avonds is er ruimte voor een fantastische feestavond met een band of DJ, tot in de kleine uurtjes kan er gedanst worden!

Feest op het water

Onze schitterende vloot met boten ligt voor jullie klaar. Dag twee na het ontbijt een stuk varen op de Friese meren, een lekker frisse neus halen, het kan! Wij regelen bijvoorbeeld de lunch op een eilandje! We zetten alles in werking om iedereen een dag of weekend te bezorgen om nooit te vergeten.

De Morra

Buorren 31
8584 VC Hemelum
T 0514-581666
I www.groepsaccommodatiedemorra.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.