De Morra

De mooiste dag van je leven vier je toch bij De Morra? Onze locatie ligt prachtig aan het water. Na de huwelijksvoltrekking met z’n allen buiten eten? Daarna bij het vuur naar de zonsondergang kijken? Al je vrienden en familie kunnen blijven overnachten. De huwelijksvoltrekking kan ook plaatsvinden bij De Morra!

Fantastische feestavond met een band of DJ

De Morra kan alle dingen waar je op deze speciale dag niet over na wilt denken, voor je uit handen nemen. Lekker eten? Check! Alle soorten drankjes die je wilt? Check! In overleg is alles mogelijk. Onze locatie biedt voldoende ruimte om de receptie en huwelijksceremonie zowel binnen dan wel buiten te houden. ’s Avonds is er ruimte voor een fantastische feestavond met een band of DJ, tot in de kleine uurtjes kan er gedanst worden!

Feest op het water

Onze schitterende vloot met boten ligt voor jullie klaar. Dag twee na het ontbijt een stuk varen op de Friese meren, een lekker frisse neus halen, het kan! Wij regelen bijvoorbeeld de lunch op een eilandje! De Morra zet alles in werking om iedereen een dag of weekend te bezorgen om nooit te vergeten.

De Morra

Buorren 31
8584 VC Hemelum
T 0514-581666
I www.groepsaccommodatiedemorra.nl

Contactformulier