De Nieuwe Polderkamer

header_de_nieuwe_polderkamer

Officiële trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer

Middenin het pittoreske dorpje Stolwijk, centraal gelegen in het Groene Hart, treft u zalen- en partycentrum De Nieuwe Polderkamer, ook een officiële trouwlocatie! In 2014 is de locatie geheel gerenoveerd, met op de eerste verdieping restaurant De Nieuwe Polderkeuken, biedt deze bijzondere locatie zeer diverse mogelijkheden aan voor tijdens uw bruiloft. De grote zaal op de begane grond (geschikt voor recepties tot 450 personen) is te verkleinen tot diverse kleinere ruimtes en is bovendien van alle gemakken voorzien, ook wat betreft mobiele toegankelijkheid. Het grootste verschil dat eigenaar Frank Streefland en zijn gedreven team echter maken, is de aandacht voor service waarmee gewerkt wordt!

Uw wensen zijn de enige leidraad

Van de eerste offerte tot de laatste handdruk bij het vertrek na uw diner en/of trouwceremonie; alles komt in persoonlijk overleg tot stand. Uw wensen zijn de enige leidraad, waarbij jarenlange ervaring en ruime connecties binnen de trouw- en evenementenbranche ingezet worden om uw bruiloft nog specialer te maken. Culinaire invullingen kunnen op ieder niveau, van een toegankelijk buffet tot een 7-gangendiner met de mooiste wijnen, maar altijd met verse producten en met passie bereidt. Parkeergelegenheid voor al uw gasten is ruimschoots en gratis aanwezig op minder dan vijf minuten lopen.

Trouwen

Trouwen bij De Nieuwe Polderkamer is zoals trouwen bedoeld is: met volledige aandacht voor u en uw geliefden, zodat u later terug kan kijken op een geweldige, feestelijke dag en/of avond waarvan u zelf echt heeft kunnen genieten!

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een bezichtiging inplannen? Neemt u dan contact op met De Nieuwe Polderkamer via 0182-602016 of info@polderkeuken.nl. Voor een kijkje op wat De Nieuwe Polderkamer te bieden heeft kijkt u www.depolderkamer.nl.

De Nieuwe Polderkamer

Dorpsplein 7
2821 AR Stolwijk
T 0182-602016
I www.depolderkamer.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.