De Oorsprong

De Oorsprong, een bijzondere locatie voor uw bruiloft

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw huwelijk? Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijke dag. De Oorsprong heeft naast het prachtige restaurant meerdere zalen, stalbar, een sfeervolle binnentuin en een terras beschikbaar die geschikt zijn voor uw trouwfeest.

Jullie eigen wensen en voorkeuren staan voorop

Uiteraard bestaat er voor jullie grote dag geen standaardprogramma, maar staan vooral jullie eigen wensen en voorkeuren voorop. Zowel voor het huwelijksdiner, een receptie en daarna een spetterend avondfeest zijn er verschillende ruimtes beschikbaar. Na afloop zijn er hotelkamers voor jullie gasten. Natuurlijk is er een hele bijzondere bruidssuite voor het bruidspaar beschikbaar. Deze prachtige kamer beschikt over een heerlijke sauna, maar ook een whirlpool. Zo kunt u heerlijk nagenieten van een prachtige en enerverende dag. Voor jullie feest op maat maken we graag een persoonlijke afspraak.

Een stukje geschiedenis…

Het karakteristieke gebouw ademt de sfeer van lang vervlogen dagen toen hier nog ruim 60 Friese paarden stonden. Nu is het in gebruik als hotel-restaurant, vergader- en trouwlocatie. Dit alles in de stijl van toen, maar gecombineerd met het comfort van moderne voorzieningen.

Meer informatie

Uiteraard bent u van harte welkom voor een rondleiding. Met een kopje koffie of thee kunnen we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook bellen of het onderstaande contactformulier invullen. Wij plannen dan een afspraak met u in want wij helpen u graag.

De Oorsprong

Huisterheide 7
8521 NC Sint Nicolaasga
T 0513-432662
I www.hoteldeoorsprong.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht