De Oorsprong

Bijzondere locatie voor uw huwelijk

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw huwelijk? Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen voor een geslaagde dag. De Oorsprong heeft naast het prachtige restaurant meerdere zalen, stalbar, een sfeervolle binnentuin en een terras beschikbaar.

Jullie eigen wensen en voorkeuren staan voorop

Uiteraard bestaat er voor jullie trouwdag geen standaardprogramma, maar staan vooral jullie eigen wensen en voorkeuren voorop. Zowel voor het huwelijksdiner, een receptie of een spetterend avondfeest zijn er verschillende ruimtes beschikbaar. Na afloop zijn er slaapkamers voor jullie gasten en natuurlijk een hele bijzondere suite voor het bruidspaar beschikbaar. Deze suite beschikt over een heerlijke sauna en whirlpool, zo kunt u heerlijk nagenieten van een bijzondere dag.

Meer informatie

Uiteraard bent u van harte welkom voor een rondleiding. Met een kopje koffie of thee kunnen we de mogelijkheden bespreken. U kunt ons uiteraard ook bellen of het formulier invullen voor vragen of een afspraak. Wij helpen u graag!

De Oorsprong

Huisterheide 7
8521 NC Sint Nicolaasga
T 0513-432662
I www.hoteldeoorsprong.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.