De Oude Kerk Spaarndam

Header_De_Oude_Kerk_Spaarndam

De Oude kerk Spaarndam: een bijzondere locatie aan het water!

Treed in de voetsporen van Frans Hals en geef elkaar het ja-woord in de Oude Kerk in Spaarndam! Midden in het pittoreske dorp Spaarndam ligt de Oude Kerk, een sfeervolle en romantische trouwlocatie voor een geslaagd huwelijk. Met mogelijkheid om aansluitend een receptie te organiseren, voor gezelschappen tot maximaal ongeveer 120 personen.

Kleiner gezelschap

Voor een kleiner (maximaal 50 mensen) gezelschap kunt u zelfs aansluitend lunchen of dineren, afhankelijk van het tijdstip. In de zomermaanden is de prachtige besloten tuin, gelegen naast de kerk beschikbaar. Ook als het onverhoopt toch regent op de dag, zijn er oplossingen mogelijk.

Kerkelijk en burgerlijk huwelijk

In de kerk is het ook mogelijk om er niet alleen kerkelijke- maar ook burgerlijke huwelijken te laten voltrekken! De gemeente Haarlem zorgt voor een be√ędigde ambtenaar van de burgerlijke stand. U kunt 6 dagen per week terecht voor een bruiloft in de Oude Kerk. Zie voor de exacte tijden de website van de Gemeente Haarlem.

Catering

U kunt zelf de catering verzorgen of aan ons vragen dit voor u te regelen. Kortom: vrijwel alles is mogelijk. Wij hebben een aantal gerenommeerde cateraars in ons bestand.

De Oude Kerk Spaarndam

Kerkplein 2
2063 KB Spaarndam-West
T 0614838216
I www.vriendenoudekerk.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht