De Peerdestal

Jullie trouwdag moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden en De Peerdestal helpt daar graag aan mee. De Peerdestal is bij uitstek één van de mooiste feest- en trouwlocaties in Ellecom. Het is de juiste locatie voor elke gelegenheid. Denk aan een bourgondisch huwelijksdiner, een knallend avondfeest, huwelijksreceptie en zelfs de trouwceremonie!

Service staat bij ons voorop!

Onze service houdt niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met jullie mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte(s), geven graag suggesties voor de muzikale invulling en/of ander entertainment en zoeken naar een invulling die geheel bij jullie past. Het moet een onvergetelijk feest worden waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. Een standaard feest is bij ons dan ook niet aan de orde. Wij houden uiteraard graag rekening met jullie persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “feest op maat”. 

Persoonlijk gesprek

Wij ontvangen jullie graag voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Jullie zouden dan een goede indruk kunnen krijgen van de sfeer van onze ruimtes en tijdens dit gesprek kunnen wij al jullie persoonlijke wensen inventariseren. Aan de hand daarvan kunnen wij dan ook een passende offerte uitbrengen. Voor veel mensen uit Ellecom en daarbuiten hebben wij al een huwelijksfeest op maat mogen organiseren! Wilt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend & persoonlijk gesprek? Bel dan naar 0313-415758 of vul onderstaand contactformulier in. 

De Peerdestal

Zutphensestraatweg 50
6955 AK Ellecom
T 0313-415758
I www.depeerdestal.nl

Contactformulier