De Peerdestal

peerdestal_trouwlocatie_header

Sfeervolle en bijzondere trouwlocatie in Gelderland

De Peerdestal is één van de meest bijzondere en sfeervolle trouwlocaties van Gelderland. Het schitterende pand aan de rand van de Veluwe leent zich uitstekend voor een gedenkwaardige trouwdag. Bij de Peerdestal kunt u zowel binnen als buiten uw gasten te ontvangen. De Peerdestal kan eventueel naast de culinaire invulling ook de rest van de organisatie voor uit handen nemen. Zo kunt u genieten van een onbezorgde huwelijksdag, geheel ingericht naar uw wensen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u te allen tijde contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0313 415 758

Capaciteit feestzalen

Het oude koetshuis is helemaal uitgebouwd tot een heel modern maar karakteristiek pand. De warme en sfeervolle ambiance kenmerkt de trouwlocatie en maakt het zeer geschikt voor uw huwelijksdag. Het pand ligt in de buurt van een prachtige bosrijke omgeving en beschikt over een gezellig en zonovergoten terras.

Terras bij de Peerdestal

Voor de warmere dagen in de lente en zomer is het mogelijk om gebruik te maken van ons sfeervolle en gezellige terras.

Bereikbaarheid van De Peerdestal

De Peerdestal is door de ligging heel gemakkelijk te bereiken voor gasten uit het hele land. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant.

De Peerdestal

Zutphensestraatweg 50
6955AK ELLECOM
T 0313 415758
I www.depeerdestal.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.