De Pompstee

Café Restaurant Zalencentrum De Pompstee is een unieke feest- en trouwlocatie in de regio. De rustieke uitstraling geeft jullie feest direct een prettige sfeer en een stukje elan. Wij zijn dan ook in staat om een verscheidenheid aan feesten te kunnen aanbieden. Bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties, concerten, themafeesten, dansavonden, modeshows en beurzen.

Ruime keuze hapjes

Met betrekking tot de hapjes zijn er diverse mogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld luxe hapjes kunnen laten serveren, denk aan een gevuld eitje, gevulde komkommer, paling en zalm op toast, een assortiment van warm bittergarnituur.

Een buffet of viskraam?

Tijdens het avondfeest bestaat de mogelijkheid jullie gasten een buffet aan te bieden. Hier hebben we ook verschillende mogelijkheden voor. Zijn er veel visliefhebbers onder de genodigden? Dan is het leuk om een viskraampje onderdeel te laten zijn van de aangeboden hapjes. Deze viskraam kan dan bestaan uit enkel zoute haring, maar kan uitgebreid worden met de diverse vissoorten als paling, zalm en garnalen.

Drankje na?

Aan ieder feest komt helaas een eind, dit kan natuurlijk met een heerlijk kopje koffie met een broodje kaas of ham, maar ook met een saucijzenbroodje. Natuurlijk is er de mogelijkheid om na vertrek van de avondgasten in kleine kring nog even na te praten met een drankje over een geslaagde dag.

Intensieve en persoonlijke begeleiding

Bij elk feest hoort een intensieve en persoonlijke begeleiding die je de zorg betreffende het te organiseren feest compleet uit handen neemt. Hierbij staat voor Café Restaurant Zalencentrum De Pompstee centraal dat elk feest een unieke uitstraling moet hebben. Hiervoor zijn zij bereidt met jullie om tafel te gaan zitten, van ideeën te wisselen, en naar aanleiding hiervan een geheel vrijblijvende offerte te schrijven.

De Pompstee

Brink 25
9301 JK Roden
T 050-5014400
I www.pompstee.nl

Contactformulier