De Rechtbank

Hij staat in de planning; de mooiste dag van jullie leven! En dus zijn jullie op zoek naar de perfecte trouwlocatie. Of het nu gaat om de receptie, het diner of jullie huwelijksfeest: De Rechtbank is een unieke trouwlocatie midden in het centrum van Utrecht!

Een onvergetelijk feest in jullie eigen ‘rechtszaal’

De Rechtbank biedt volop mogelijkheden: een borrel of receptie met taart en toost, een viergangen diner voor al jullie gasten of een onvergetelijk feest in jullie eigen ‘rechtszaal’. Jullie kunnen natuurlijk ook jullie hele trouwdag bij ons vieren beginnend met een speciale huwelijksceremonie met live muziek in een monumentale zaal, daarna taart en toost met een lekkere borrel, aansluitend een fantastisch diner en als knallende afsluiter een groot feest (80 – 250 gasten) met band of DJ. Nadat jullie tot in de late uurtjes gefeest hebben, kunnen jullie (en jullie gasten) bij ons overnachten in Court Hotel City Centre zodat jullie de volgende ochtend met het gezelschap na kunnen praten over deze prachtige dag onder het genot van een heerlijk ontbijt. Of geniet met z’n tweetjes van ontbijt op bed, met champagne natuurlijk!

Een bijzondere trouwdag op basis van jullie wensen

Bij het organiseren van jullie trouwdag komt ontzettend veel kijken. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, en één vaste contactpersoon voor jullie, denken wij graag met jullie mee en bespreken we jullie specifieke wensen tijdens een persoonlijk gesprek en tevens rondleiding op onze locatie. Geen standaard bruiloft, maar een bijzondere trouwdag op basis van jullie wensen: dáár gaan wij voor. Wij hopen jullie te mogen ontvangen bij De Rechtbank!

De Rechtbank

Korte Nieuwstraat 14
3512 NM Utrecht
T 030-2330030
I www.derechtbank.com

Contactformulier