De Stadbroekermolen

De mooiste locatie voor jouw bruiloft

De mooiste dag van je leven verdient de mooiste locatie. De Stadbroekermolen geeft je net dat extra romantische tintje aan jou wensen. De huwelijksvoltrekking, de bruidstaart met champagne, de receptie, maar ook het huwelijksdiner en/of het spetterende feest. Wij verzorgen het graag voor jullie in de sfeervolle zalen. Zo kunnen jullie later terug kijken op een onvergetelijke dag.

Officiële trouwlocatie

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Sittard-Geleen. Voor de huwelijksvoltrekkingen hebben we een eigen trouwzaal met intieme ambiance. Het omringende landgoed met zijn prachtige Franse tuin is bij uitstek geschikt voor het maken van een persoonlijke trouwreportage. Wij helpen je graag met jullie wensen op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, de bruidsfotograaf en decoratie.

Feest en receptie

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat u zich dan ook thuis voelt tijdens uw bruiloft of feest. Door onze flexibiliteit in zalen kunnen we voor ieder feest een passende zaal en mogelijkheden aanbieden. Onze ruimtes zijn geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 2 personen tot grote gezelschappen van 650 personen, verspreid over meerdere zalen.

Pakt u het groot aan? Dit zijn de mogelijkheden!

Willen jullie het feest nog groter? Ons evenemententerrein ter grootte van een voetbalveld biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Zelfs het plaatsen van een grote circustent of een originele Beierse biertent behoort tot de mogelijkheden. Kortom… een unieke locatie met vele mogelijkheden!

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunnen jullie ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

De Stadbroekermolen

Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG Sittard
T 046-4200881
I www.stadbroekermolen.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht