De Stadbroekermolen

Hoewel de mooiste dag van je leven de mooiste locatie verdient, moet de locatie wel bij je passen. De Stadbroekermolen kan jouw bijvoorbeeld net dat extra romantische tintje aan jouw wensen geven. Zo kunnen wij de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart met champagne, de receptie, maar ook het huwelijksdiner en/of het spetterende feest voor je verzorgen. We beschikken over diverse zalen waar jullie bruiloft plaats kan vinden. Later kunnen jullie met veel plezier terug kijken op een onvergetelijke dag.

Officiële trouwlocatie in de gemeente Sittard-Geleen

Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Sittard-Geleen. Voor de huwelijksvoltrekkingen hebben we een eigen trouwzaal met intieme ambiance. Het omringende landgoed met zijn prachtige Franse tuin is bij uitstek geschikt voor het maken van bijvoorbeeld een persoonlijke trouwreportage. Wij helpen je graag met jullie wensen op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, de bruidsfotograaf en decoratie.

Feest en receptie

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat u zich dan ook thuis voelt tijdens uw bruiloft of feest. Door onze flexibiliteit in zalen kunnen we voor ieder feest een passende zaal en mogelijkheden aanbieden. Onze ruimtes zijn geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 2 personen tot grote gezelschappen van 650 personen, verspreid over meerdere zalen.

Pakt u het groot aan? Dit zijn de mogelijkheden!

Willen jullie het feest nog groter? Ons evenemententerrein ter grootte van een voetbalveld biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Zelfs het plaatsen van een grote circustent of een originele Beierse biertent behoort tot de mogelijkheden. Kortom… een unieke locatie met vele mogelijkheden!

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunnen jullie ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

De Stadbroekermolen

Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG Sittard
T 046-4200881
I www.stadbroekermolen.nl

Contactformulier